Aşk Bir Hayal Atv

yaa bu diziyi kimse izlemiyormu,oysa teğmen çok yakuşuklu,,,

Bunların birbirini öldü sanması içime dert olmuş rüyamda farklı sebeplerle öğrenip durdular kavuşturdum onları kaydirigubbakcemilesırnaşık şey

asmin öldü sanmıştım nasıl üzülmüştüm ,,,, gerçi ölseydi dizi biterdi ,,İkiside istanbulda artık

ben izliyorum

simdi gabriel peymen agayi arasa
dese ki tegmen yasiyor,
o da dese asminde yasiyor
hersey düzelecek ))))) bizimde icimize dert olmayacak....
ama yokkk önce araya nevin girecek.... sonra o girecek bu girecek en sonunda kavusucaklar

çokk güzel bir dizi her hafta takip ediyorum. seylul arkadaşıma katılıyorum bende çok beğendim müziğini.

asmin kimden hamile =) ?? merak ettim..
bencede birsey eksik bu dizide, ne bende anlamadim. ilk bölümden sonra bakmadim hic ama nehir erdogani begenirim. yabanci damati hiccc kacirmazdim

=) aklima geldi ama o role yakismadigindan evlenmeden hamile kalmak, yinede soruyum dedim..tsk=)

evet yaa bencede olaylar hızlı gelişiyor,inş hızla sona yaklaşmıyordur,izlerken zevk alıyorum bu diziden nedense,teymenden herhalde,birde şimdi doktor çıktı kesin asmini iyileştirip evlenirler,

dizi çok hızlı ilerliyor biraz yavaş ilerlese daha ilgi çekebilir ve daha çok merak uyandırırdı bencelmaz:
galiba bizde alışmış sürekli aynı şeylerin defalarca bize izletilmesine hızlı akışı benimsiyemiyoruz kafamçokkarıştı

yeni fragmani gördünüz mü
asmin evleniyor
miran aga güleyi istiyor
kaciriyor filan

O fragmanı görecem diye dün 6 saat flan atv izledim mal gibi göremedim nası sinir oldum ama en sonunda gördüm

Doktorla asmin evleniyo ne ara kaynaştılar ya amma hızlı gidiyo dizi Miran pisliği güleyi öpüyodu zorla ıyy :S

galiba bunlar baslangici hizli gecicekler ve daha sonraki yillari
yani asmin ve altay birbirlerini yasadiklarini ögrendikten sonra ki dönemi yavas anlaticaklar

hani asil hikaya o zaman basliyormus gibi

Asmin’in hamilelik haberi onu hayata yeniden bağlayan bir mucize olur. Genç kadını kurtaran Dr. Fikret, Asmin’den ve onun hayat hikayesinden oldukça etkilenir ve her geçen gün ona daha çok bağlanır. Öte yandan şirket yönetimini Atıf Bey’den devralan Altay, mutsuz evliliğinde dışarıya karşı rol yapmakta, tüm zamanını işe vermektedir.

Peyman Ağa ve Dildar Ana kızlarının yeniden hayata dönmüş olmasını sevinçle karşılamışlardır ama bunun altındaki gerçek nedenden habersizlerdir.

Asmin’in karnındaki çocuğundan asla vazgeçmeye niyeti yoktur. Ama yaşadığı dünyanın keskin kuralları onu yine köşeye sıkıştırmaktadır. Genç kadına her geçen gün biraz daha bağlanan Dr. Fikret, Asmin’in yaşadığı çaresizliğin farkındadır. Dr Fikret Asmin’in karşısına geçer ve ona evlenme teklifinde bulunur. Bu şekilde Asmin’in yaşamını garanti altına almayı planlamaktadır. Uzun ve ağır bir kader yolculuğundan geçen Asmin Altay’dan elinde kalan tek anıyı yaşatabilmek için Dr Fikret’in teklifini kabul eder.(alıntı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…