• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Bir Hayal Atv

meldam

Kaderimin Efendisiyim
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2007
14.906
22
208
41
Diğer
Yapım: Erler Film. Yapımcı: Türker İnanoğlu. Senaryo: Ahmet Yurdakul. Yönetmen: Metin Balekoğlu. Oyuncular: Nehir Erdoğan, Emre Kızılırmak, Orhan Kılıç, Macit Sonkan
Konu: Askerliğini asteğmen olarak Mardin’de yapan Altay ile bir aşiret liderinin kızı olan Asmin aşık olurlar birbirlerine. Ancak Asmin’in güzelliği dillere destandır ve taliplileri çoktur. Asmin’in ağabeyi devlete bağlılığı ile bilinen bir aşiretin varisiyken terör örgütü ile girişilen bir çatışmada kaza kurşunu ile hayatını kaybeder. Bu acı olaydan askeri dolayısı ile Altay’ı sorumlu tutarlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmkansız aşkı oynayıp kavuşamıcakLar binevî laelaelaelaelae
Konu yine sıRadan :umursamaz:
Ama Nehir Erdoğanı severim şakkıdı bakaLım nasıL diziymiş görücez :1ninca:

İmkansız aşkı oynayıp kavuşamıcakLar binevî laelaelaelaelae
Konu yine sıRadan :umursamaz:
Ama Nehir Erdoğanı severim şakkıdı bakaLım nasıL diziymiş görücez :1ninca:

aşiret dizisi kalmadı bu sezon biz ekşın severiz bu dizi ii oldu
bide içinde kavuşamıyan aşıklar varsaaa:icecream::icecream:

Ben dün izledim,
Ağlamaktan gözlerim şişti resmen,
Çok beğendim, ama burda nehir erdoğan çok çirkin geldi bana, saç şekli hiç yakışmamış, abisinin eşini oynayan kız daha güzeldii...

Ben dün izledim,
Ağlamaktan gözlerim şişti resmen,
Çok beğendim, ama burda nehir erdoğan çok çirkin geldi bana, saç şekli hiç yakışmamış, abisinin eşini oynayan kız daha güzeldii...

diğer dizilerdeki makyajı yoktuda ondan bence

bence güzel bir dizi.dün izledim askerlerle ilgli olan catısma sahnesi ve sehit dusen asker sahneleri beni mahvetti.gözyaslarımı tutamadımsenağlama.bırde mardıne yenı gelmıs bıri olarak dızının mardınde cekılmesıde etkılı oldu diziyi izlememe.yakın bır zamanda setıne gıtmeyı dusunuyorum.nasıl bır ortam merak edıyorum:kahve:.

kizlar ikinci bölümü begendiniz mi???
nevinin gercekten asktan gözleri kör olmus...

asminin de altayinda isi cok zor...
güle asmini sIkistiriyor, nevin ise altayi...

yani dizide bir sey var
profesyönellik eksikmis gibi geliyor... acaba neyden kaynaklaniyor?
cekimden mi? kameradan mi? bende anlamadim gitti...
ben yinede izliyorum ve izlemeye devam edicem he bunda tegmeninde rolü yok degil kaydirigubbakcemile3

bu dizi beni de pek çekmedi nedense.bu arada pazar gününe alınmış dizi.atv işte.ya tamamen kaldırıyo ya gününü değiştiriyo.bi tutturamadılar...

bir bulut olsamdan bile salak bi diziydi bu ya,zaten en başta askeriyeyi ne demeye karıştırıyorsunuz işin içine

Allahim bu kadar aptak saptal bir dizi olamaz ya...
konusu konu degil tegmen gidiyor orda biriyle oluyor birde konusmalari sacma kizda hemen yatti ya cok yapmacik bakmiyorm ama kanal gezdirirken..atv bu diziyi devam ettirir ama güzel dizilere pat final yapar..

Back