ask aile ortada kalan ben

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
rkek arkasiminin uvey babası çok pislik bi adam aslında isi gücü yerinde ama huyu hic iyi değil Allahım ıslah etsin.. Erkek arkadaşım da bu adamdan çok rahatsız ama o da ne yapsın bizim evin karşısında oturuyorlar 6-7sene önce taşındılar başlarda çok iyidik sonra adam içkici dayımda ickici bunlar iyi anlaşmaya başladılar bizim evin üst katindada dayımın oğlu duruyordu karısı da bunlardan önce çocukları bırakıp iki uç kere baba evine gitti pek sağlam kadın değildi kocası da içiyordu bunlar bi aksam oradayken telefon numaralarını almış ve konuşmaya başlamışlar erkek arkadaşımın annesi anlamış bi zmn sonra facebooktan konuştukları kagiti çıkardı annme getirdi annmde bunu dayımın gelinine gösterdi ne bu diye o da bida yapmicam söz dedi bu konu kapandı sonra bu kocasıyla yine anlaşamadi ayrıldılar .. Annem benim kesinlikle gorusmemi istemiyor iyi aile değil bn kesinlikle razi dglm hakkımı helal etmem gibi şeyler dedi . dun bizi birlikte gördü be hmn eve götürdü yine saydı söyledi ben bisi desem onu banami savunuyon dedi sustum bende sizce ne yapmayalim acil cevaplarinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…