Yani daha ne yapabilirim bilmiyorum. Çok çaresizimuff ultra çekingenmiş ,işin zor valla böyle bir çocukla sürekli çünkü ilk adımı sen atmak zorundasin
Yani daha ne yapabilirim bilmiyorum. Çok çaresizim
Yasın kucuk herhalde oyuzden uğraşabılırsın..
Büyük olsan ayakları yere basan,ne istediğini bilen biriyle olmanı tavsiye ederdim..
Bu ne böyle arkadaşlar ne yana uflese o yana savruluyorsunuz..
Yarın bayram belki mesaj ayar diye ümit ediyorum . O atmazaman belki toplu mesaj atıyor gibi ona mesaj atsammi acaba:)Bence bi iki kere daha ilk adımı atıp, mesaj yazabilirsin madem çok etkilendin hemen vazgeçmek zorunda değilsin ama belli bir süre sonra sıkar böylesi bence.
Ben 28 o 33 yaşında. Aslında tam ruh halini anlayamadım bence bana soylemedikleri çok şey var belkide oyuzdenmi böyle davranıyor diye düşünmeden edemiyorum
Resmen ergen ilişkisi sizinki..yaşınıza uygun değil yaşadıklarınız..Ben 28 o 33 yaşında. Aslında tam ruh halini anlayamadım bence bana soylemedikleri çok şey var belkide oyuzdenmi böyle davranıyor diye düşünmeden edemiyorum
cBence bosver simdiden problem cikiyosa yarin nelwr cikar balik basta cikarMesaj atsan yada direk arasan bayramini kutlamak için sonra gorusmeyi teklif etsen. Bence yüz yüze görüşmeden olmayacak bu iş. Ama arkadasiniza bilgi vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?