Aşk acısı :(

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
37
Direk konuya girmek istiyorum okadar çaresizim ki ne yapmam gerekir bu konuda bilmiyorum. Ilk defa böyle oldum ilk görüşte aşk dedikleri şey böyle bişeymis sanırım.
Üni den arkadaşım kendi erkek arkadaşının arkadaşiyla tanıştırdı bizi dordumuz birlikte oturup yemek yedik oda benden baya etkilenmiş kendi ve arkasimin söylediğine göre. Ya okadar çok utangaç ki konuşurken bile yüzüme bakamıyordu. Sonra o gün yemekte numaralarimizi aldık. Sürekli mesajlasiyorduk ağzım ayrık salak salak gulumsemeyle ortalıkta dolaniyordum . Taa ki arkadaşım bozan kadar. Bizi tanıştıran arkadaşımın erkek arkadaşı benimle nasıl gittiğini sormuş oda hersey güzel çok iyi çok fazla etkilendim ama ciddi düşünmüyorum demiş bunu duyunca arkadaşım nasıl böyle söyleyebilir dedi ve onà bitirmek istediğini söyledi dedi bende ya böyle bişey yapılacaksa yüzyüze konuşurum gerekirse bitiririm bana bırak dedim bırakmadı bir sürü hakaret etti bitirmemi sağladı. Sonra baya kötü olmuş çocuk arkadaşım görünce ben sizi barıştıcam demiş ona oda anlamış arkadasmin bozduğunu bütün her taraftan silmiş arkadaşımı ve konuşuyormuş. Sonra ben aradık çocuğu sen böyle böyle demişsin ben o sinirlendim sana kırıcı sözler söyledim ama senin yaptığın ne peki iki günde tabiki ciddi düşünemezsin ama bunu neden özellikle sürekli söyleme gereği duydun dedim. HI ben bunu yaptım ama sonrasında benim dışımda ne gelişti bilmiyorum hep benim dışımda gelişen olaylar dedim. Çünkü arkadaşım artık doğru düzgün bişey anlatmaz oldu. Soruyorum ne çok soru soruyorsun biktirdin beni deyip dalga geçmeye başladı artık iyi sormuyorum artık dedim. Bu sefer 2 gün önce arayıp çocuk seni aramak istiyormuş ama senin tepkinden korkuyormus erkek arkadaşım söyledi sevimsizsirin mesaj atar mi demiş arkadaşım da tabiki atmaz demiş . Yani ikisi benim hakkımda kararlar verip uyguluyorlar. Sonra arkadaşım ne dediyse mesaj dahi atmadi çocuk. Ya bu salak çocuk bu kadar pasÍF nasıl olabilir eğer gerçekten etkilendiyse neden bunun için bişey yapmıyor . Ve hala çok kötü olduğunu duyuyorum . Okadar kendini harap edeceğine denesene ugrassana... öf bekliyorum bir mesaj atar diye . Sabahın köründe biri beni gülü numaralarayla aradı oydu biliyorum . Mesaj attım çocuğa sabah beni hiç aradinmi dedim. Oda Hayır ben değildim dedi . Sonra kusura bakma rahatsız ettim dedim Hayır aslında iyi oldu dedi aslında benim için de iyi oldu dedim. Güldüm oda güldü ondan sonra yine bişey yok . Ya sana o cesareti de verdim hala yazmıyor hala yazmiyor.....

uff ultra çekingenmiş ,işin zor valla böyle bir çocukla sürekli çünkü ilk adımı sen atmak zorundasin
Yani daha ne yapabilirim bilmiyorum. Çok çaresizim

Yasın kucuk herhalde oyuzden uğraşabılırsın..

Büyük olsan ayakları yere basan,ne istediğini bilen biriyle olmanı tavsiye ederdim..

Bu ne böyle arkadaşlar ne yana uflese o yana savruluyorsunuz..

Yasın kucuk herhalde oyuzden uğraşabılırsın..

Büyük olsan ayakları yere basan,ne istediğini bilen biriyle olmanı tavsiye ederdim..

Bu ne böyle arkadaşlar ne yana uflese o yana savruluyorsunuz..

Ben 28 o 33 yaşında. Aslında tam ruh halini anlayamadım bence bana soylemedikleri çok şey var belkide oyuzdenmi böyle davranıyor diye düşünmeden edemiyorum

Bence bi iki kere daha ilk adımı atıp, mesaj yazabilirsin madem çok etkilendin hemen vazgeçmek zorunda değilsin ama belli bir süre sonra sıkar böylesi bence.
Yarın bayram belki mesaj ayar diye ümit ediyorum . O atmazaman belki toplu mesaj atıyor gibi ona mesaj atsammi acaba:)

Ya neden kimse bişey yazmıyor

Bu kadar baskalarinin cektigi yone giden ve bastan sizinle ciddi dusunmedigini soyleyen biriyle neden vakit kaybetmek istiyorsunuz?

Mesaj atsan yada direk arasan bayramini kutlamak için sonra gorusmeyi teklif etsen. Bence yüz yüze görüşmeden olmayacak bu iş. Ama arkadasiniza bilgi vermeyin

Ben 28 o 33 yaşında. Aslında tam ruh halini anlayamadım bence bana soylemedikleri çok şey var belkide oyuzdenmi böyle davranıyor diye düşünmeden edemiyorum
Resmen ergen ilişkisi sizinki..yaşınıza uygun değil yaşadıklarınız..

33 yasinda ama hala arkadaslaeinin agzina bakiyo ya ben sunu bilirimki isteywn adam ararda sorarda her seyu yapar bunda o istek yok baksana 33 yasindaymis ama ciddi degilmis sanki bama 18 yasinda bunla vaktini harcamaya degmez bence

Bence o arkadasim dedigin kizin basinin altindan cikan biseyler var gibi.yuz yuze gorus bakalim arkandan ne atip tutuyo.vaktiyle bende boyle 4 lu bi grubun icinde yer almistim.tecrube konusuyo yani canim o kiza hic guvenme derim
Olacaksada olmiycaksa da baskalarinin senin adina kararlar vermesine izin verme...

33 mu.. Ondan hayır gelmez.. Bu arada yaşları ben de küçük sandım.. Bence zamanınızı harcamaya değmez. Eğer gerçekten seviyorsa herşeyi yapardı..

acaba sevgilisinden yeni mi ayrıldı ondan mı çekingen davranıyo bu kadar? adanada mı o da?

33 yaşında adam davranışı değil bunlar.
2.adımıda at canım eğer aklın kaldıysa ama bana kalırsa bırak gitsin kovalamaya değmez kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…