aşk acısı mı depresyon mu

gelsin die değil zaten. gelse belki sevinirim ama unuturmuyum bu olanları,yaşadıklarımı. unutmak için çaba gösteriyorum. uğraştıkca daha çok üzülüyorum

Kafanı dağıtacak bir şeyler yapmalısın. Evet çok acı verici bir durum, insan bazen kabullenemiyor ama şu an kendine yönelmeli ve ruhunu tedavi etmelisin bu yüzdende sana tavsiyem kendine vaktini alacak bir meşgale bul canım, başka türlü kafa orada takılıp kalıyor.

Unutmanın altın kurali (en azından benim için):
Ona dair her şeyi silip at!
Özellikle de mesajlar telefon numarasi resimler falan..
ben şu an öyle yapıyorum senin hissettiklerini ben de hissediyorum ama en azından bazı ugraslar sayesinde o acıyi uyusturuyorum

Seni en iyi ben anlarım heralde çünkü aynı şeyleri yasiyoruz birebir. ama okuyorsan daha yaşın küçüktür çabuk toparlarsin. Kaç aylık bir iliskiydi? Neden bitti

herşey çok yeni hala silemedim. zamanla silerim belki

Şimdi buraya birşeyler yazayım diyordum ama yazmıcam, tek kelimelik bir çaresi var çünkü: "zaman" ...
Ne kadar sevdiğini yada ne yaşadığını bilmiyorum ama inan zamanla her şey geçiyor, geçmese bile giden pişman olup geri geliyor

ya unutacaksın yada bu haline devam ediceksin. ama zamanla sen bile bu durumundan sıkılacaksın. bence cık gez dolaş başka şeylerle ilgilen. onuda izleyip durma. ondanda ayrılır birgün salla gitsin. gerçekten deymez

Yok ya kızda sevmiştir heralde yani bir ayda bi Erkeğin evlenme teklifini kabul edebildiğine göre şuan kız kör aşık.evlenirler büyük ihtimal alıştırıyorum kendimi artık.azalıcak zamanla bu sancı...sende doyasıya yaşa acını bi süre sonra o melankoliden kendin sıkılıp düzeleceksin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…