- 2 Nisan 2014
- 271
- 14
-
- Konu Sahibi emineozturk
gelsin die değil zaten. gelse belki sevinirim ama unuturmuyum bu olanları,yaşadıklarımı. unutmak için çaba gösteriyorum. uğraştıkca daha çok üzülüyorumbu süreçleri hepimiz yaşadık. ben 2 buçuk sene gözyaşı döktüm, bunalımdan çıkamadım, kendime dünyayı dar ettim. ne aptallık! ne oldu peki , hani pişman mı oldu? bişey değişti mi? ben geberdiğimle kaldım o hayatını yaşadı bitti gitti. akıllı ol hiçbir erkek için değmiyor. seni iki günde silip atmış adama bırak gözyaşı dökmeyi sümüğünü bile atmayacaksın. sil onu whatsaptan falan da. takip etmeyi bırak.
bizi belki en çok yaralayan kelimegüven ne büyük bir kelime.olmaması gereken.
inan hep bunu söylüyorum. insanlar annesini babası ölüyor zamanla alışıyo bunu aşamıycam diyorum ama sözde kalıyo.
yanıltan,duvara çarptıran hem de hiç acımadan.bizi belki en çok yaralayan kelime
23 yaşındayım. 8 aylık bi ilişkiydi çok kavga ediyorduk. bi kavgada aniden bittiSeni en iyi ben anlarım heralde çünkü aynı şeyleri yasiyoruz birebir. ama okuyorsan daha yaşın küçüktür çabuk toparlarsin. Kaç aylık bir iliskiydi? Neden bitti
herşey çok yeni hala silemedim. zamanla silerim belkiUnutmanın altın kurali (en azından benim için):
Ona dair her şeyi silip at!
Özellikle de mesajlar telefon numarasi resimler falan..
ben şu an öyle yapıyorum senin hissettiklerini ben de hissediyorum ama en azından bazı ugraslar sayesinde o acıyi uyusturuyorum
Yok ya kızda sevmiştir heralde yani bir ayda bi Erkeğin evlenme teklifini kabul edebildiğine göre şuan kız kör aşık.evlenirler büyük ihtimal alıştırıyorum kendimi artık.azalıcak zamanla bu sancı...sende doyasıya yaşa acını bi süre sonra o melankoliden kendin sıkılıp düzeleceksin zaten.ben okurken canım acısı sen bunu yaşadın. Allah sabır versin hepimize. onlarıda Allah bildiği gibi yapsın. o evleneceği kızı bugün bıraksa kız yarın unutur eminim. çünkü kural bu sevilmeyen sevilir. bizede aglamak düşüyo