aşk acısı mı depresyon mu

izlemiştim. komedi dizilerini falan izliyorum. müzik dinlemiyorum heleki slow asla
Bence de dinleme. Dinlersrn de yabanci hareketli muzik dinle. Her sey guzel olacak bak gor ha bir de inancini bilmiyorum ana ben boyle cok daraldigimda namaz kilar icimi dualarda dokerdim cok faydasi olurdu. Uzme kendini. Guzel gunler seni bekliyor

Bence de dinleme. Dinlersrn de yabanci hareketli muzik dinle. Her sey guzel olacak bak gor ha bir de inancini bilmiyorum ana ben boyle cok daraldigimda namaz kilar icimi dualarda dokerdim cok faydasi olurdu. Uzme kendini. Guzel gunler seni bekliyor
namaz kılıyorum heran dua ediyorum ama sanırım hatam yanlış dua etmek. hep onun kötülüğü için dua ediyorum yani beddua

namaz kılıyorum heran dua ediyorum ama sanırım hatam yanlış dua etmek. hep onun kötülüğü için dua ediyorum yani beddua
Sakin beddua etme canim beddua ikii baslidir. Sadece Allaha havale et o zaten soruyor hesabini merak etme. Huzur bulmak icin dua et. Unutmak icin dua et. Ama beddua etme. Bak esmaul husnadan Allahümme ya Vedûd ismini surekli soyle. En azindan namazlardan sonra 100 kere fln. Allahin sifatlarindan sevgi ile ilgili olani bu. Gercekten cok faydasi oluyor.

bunu bilmiyordum canım çok tesekkür ederim sürekli söyliycem artık :-*

3 ay komaya yakın kalmıştım şimdi ne gülüyorum kendime ve nasıl teşekkür ediyorum ona,ayrıldığı için bana ne büyük iyilik yapmış.

bende iyi bitmiş demek bu hallerime gülmek istiyorum. ne kadar güçlüsün
zaman be.ben bu kadar kendime aşık olmasaydım olmazdı böyle güç.elleri ayakları titreyerek evlilik teklifi etmişti,kabul ettim,bi hafta sonra ben evlenemem kimseyle dedi ve gitti.iyi ki defolmuş.ya evlendikten sonra boşanalım deseydi.

inanmıyorum ya. bu erkeklerin varya hepsi aynı. bi bağlanma korkusudur gidiyo. biz size güvenmişiz, bi erkeğe güvenmişiz daha ne ?

Anlattıklarının hepsini birebir yaşıyorum 1 ayda 6 kilo verdim.işin kötü tarafı benimki o kızla evlenmek istiyor Düşünebiliyor musun ben iki senemi verdim ona o ise benden bir ay sonra çıkmaya başladığı sevgilisiyle bir aylık çıkarken evlilik kararı aldı.bu kadar kolay unutulmayı,onu hala severken unutulmayı hazmedemiyorum.hala başka erkeklerle görüşürken ona sadakatsizlik ediyomuş gibi hissediyorum.ama onun beni tındığı yok.iki yılımı verdiğim adam kapı duvar.Allah hepimize dayanma gücü versin.çok zor Şeyler yaşıyoruz seni çok iyi Anlıyorum.

bu süreçleri hepimiz yaşadık. ben 2 buçuk sene gözyaşı döktüm, bunalımdan çıkamadım, kendime dünyayı dar ettim. ne aptallık! ne oldu peki , hani pişman mı oldu? bişey değişti mi? ben geberdiğimle kaldım o hayatını yaşadı bitti gitti. akıllı ol hiçbir erkek için değmiyor. seni iki günde silip atmış adama bırak gözyaşı dökmeyi sümüğünü bile atmayacaksın. sil onu whatsaptan falan da. takip etmeyi bırak.

Sigara derdini almayacak, kendine zarar. " insanlar evlatlarini, ana babalarını kaybediyorlar benim derdime bak " diye avutuyorum kendimi. Seni şu an en iyi anlayanlardan biriyim, emin ol.

ben okurken canım acısı sen bunu yaşadın. Allah sabır versin hepimize. onlarıda Allah bildiği gibi yapsın. o evleneceği kızı bugün bıraksa kız yarın unutur eminim. çünkü kural bu sevilmeyen sevilir. bizede aglamak düşüyo

Sigara derdini almayacak, kendine zarar. " insanlar evlatlarini, ana babalarını kaybediyorlar benim derdime bak " diye avutuyorum kendimi. Seni şu an en iyi anlayanlardan biriyim, emin ol.
inan hep bunu söylüyorum. insanlar annesini babası ölüyor zamanla alışıyo bunu aşamıycam diyorum ama sözde kalıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…