- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.480
- 34
-
- Konu Sahibi emineozturk
seninki aşk acısından depresyona kayıyor. kendini bırakmaman lazım. sosyal bağlarını koparmamaya çalış.şuan psikolojik olarak iyi durumda değilim. etrafımdakileri bile kırıyorum. bi yenisi ekleyip onu da üzemem. bide güvensizlik oluştu.ya bundan sonra herkes bırakırsa die. arkadaşlarım bile beni bırakıcak gibi geliyo. çekilmez bi haldeyim
Yakın arkadaşlarınla eğlenceli vakitler geçir bence gerçekten ilaç gibi gelecek emin ol tecrübelerden söylüyorum.Gezmek,sohbet etmek gülmek..Çevremdekileri kırıyorum,kaybetmekten korkuyorum deme.Bunu aklından atamazsan hiçbir ilerleme kaydedemezsin.Dene bi.Tabiki eve geldiğin akşam onu unutmuş olmayacaksın ama daha iyi olduğunu hissedeceksin.okuyorum. gıda müh. 3 sınıf
çok sevdim. herseyden herkesden çok. kalbimin attığını hissettim inanır mısın ? zaman ilaç biliyorum. ve benim çabamla biticek onu da biliyorum. şuan hiç bitmeyecek gibi geliyor. sanki herkes ilerliyo ben kaldım hala ayrıldığımz gündeyim. geriliyorum ama ilerleyemiyorumCok sevmissen ask acisidir sevmemissen takıntıdır aytilik acisidt falan filan. Bunu sen bilebilirsin canim. Ama bu yuzden depresyona girme zor toparlarsin. Olabildigince oyalanacak bir seyler bul kendine. Ben de yasadim cok zor bi durum. Sana ne desem fayda saglamayacak. Am sunu unutma her seyin ilaci yine kendi içimizde. Sen istemedigin surece kim ne derse desin atlatamazsin bu durumu. O sensiz de devam ediyor hayatina bak sen neden degmeyen biri yuzunden kendini yıpratıyorsun. Once ondan nefret etmeyi ogren. Daha sonra ise o bile kalmayacak ben de oyle oldu. Ve inanir misin oNu uNuttum aradan 2 sene gecti ve kalkti geldi utanmadan kimseyle seninle yaşadıklarımi yasayamadim sen baskaydin dedi ve ailemle konustum eger sen de kabul edersen seni istemeye gelecegiz dedi ama inan o kadar ybanciydim ki ona hic bir his olusmadi icimde. Kisacasi zaman sadece birazcik zaman...
kızlar erkek arkadaşımla ayrıldığımızdan bahsetmiştim. uzun zamandır sürekli kavga ediyorduk zaten.YENİ SEVGİLİ YAPMIŞ hemen. bana söyledği sözleri ona söylüyor şimdi. sabahlara kadar onunla konuşuyor. sabahları onun mesajıyla uyanıyor. bende sadece izliyorum. watsappta bi çevrimiçi yazsına ne kadar bakılırsa baktım. giriyo çıkıyo bazen uzun bazen kısa. ben ise sadece izliyorum sanki hiç olmamışım onun hayatında. bianda nasıl güzel unuttu.
ben ise uyuyamıyorum ki en sevdiğim şeydir uyku. günlerdir bişey yemiyorum. başım dönüyo. ellerim titriyor. açım biliyorum ama açlığı bile hissetmiyorum. daha derin vee daha kuvvetli hislerim var çünkü. gözlerim dolu dolu sürekli. hani dokunsalar ağlarım. şuan bile ağlıyorum. beynim bomboş. insanlarla konuşamıyorum. hiçbir ses duymaya tahammülüm yok. konuşmak istemiyorum,yemek yemek istemiyorum,ses duymak istemiyorum,bu hayatı istemiyorum ben. öyle bi dağıldımki kendimi tanıyamaz hale geldim. şuan sizin kadar yabancıyım bana. ve çok kızgınım. karşımdaki kişi hayatına bakarken böyle dağılmayı yediremiyorum. makyaj yapıyorum sanki yüzümden dökülüyorlar. onlar bile kaçıyo benden. depresyon tam olarak nedir bilmiyorum.hergün ağzımızda yada kulaklarımızda bu kelime ama bilmiyorum. şuan depresyonda mıyım bu yaşadığım aşk acısı mı bilmiyorum. kızlar ben napıcam bilmiyorum. ya karınım ortasında bir yumruk var sanki nasıl geçer bilmiyorum.
gündüzleri bi şekilde geçiyor ama gece.gece olunca ağlamaya başlıyorum taa ki sabahlara kadar yorganları battaniyeleri ısırıyorum sesim duyulmasın diye.
bana yardım edin lütfen. lütfen yalvarıyorum size
buaraya yazdığımda çok rahatlıyorum. herkes objektif. sürekli aynı sözleri duymak istemiyorum. dersler haftaya baslayacak. evde sürekli düşünmekten böyle olduseninki aşk acısından depresyona kayıyor. kendini bırakmaman lazım. sosyal bağlarını koparmamaya çalış.
insanlarla yüzyüze görüşmek istemiyorsan bile burada takıl.yazınca hem ferahlarsın hem de tek dert benim değilmiş deyip avunursun
işte tam olarak bunlar. yemek yemek zevkti ama sürekli tokum içim almıyor. sürekli ağlamaklı suratımla en güzel malzemeleride kullansam güzel olamıyorum. aynadaki beni beğenmiyorum. sigara kullanmıyorum. ama başlamayı düşünüyorum napcağımı bilmez haldeyimKendim gibi birini buldum " yumruk oturmuş " hissi yaşayan. Aşk acısı, şu an ben de çekiyorum. Sabaha kadar oturup aksama kadar yatıyorum. Yemek yemek benim için ihtiyaç değil zevkti daha birkaç gün öncesine kadar. Ama şu an hep tokum. Çünkü midemde koca bir yumruk var. Sussam susamiyorum, konusamiyorum, yazamıyorum bile. Güzellik uzmanıyım normalde yüzümü her gören maşallah parlıyor derdi. Şu an yüzüme bakilmiyor. Sigara kahve tüm gün ..
dışarı çıkmıyorum, giydiğim kıyafetleri kendime yakıştırmaz oldum. hiçbişey yapmak istemiyorum. bi çıksa iyileşicem belki ama çıkamıyorum. yemek yediğimiz yerleri görürsem daha kötü olurum die korkuyorumYakın arkadaşlarınla eğlenceli vakitler geçir bence gerçekten ilaç gibi gelecek emin ol tecrübelerden söylüyorum.Gezmek,sohbet etmek gülmek..Çevremdekileri kırıyorum,kaybetmekten korkuyorum deme.Bunu aklından atamazsan hiçbir ilerleme kaydedemezsin.Dene bi.Tabiki eve geldiğin akşam onu unutmuş olmayacaksın ama daha iyi olduğunu hissedeceksin.
Seni cok iyi anliyorum canim. Ben de gecen sene ask denilen duyguya kapildim ve hala icimde. Ama ina o donemdeki gibi gucsiz degilim. Aksine daha da guclendim. Şöyle düşün, o seni hayatindan çıkarmış uic aci cekmemis gidip birini bulmus sen niye onun icin uzulesin? Ben boyle durumda olsm inan nefret eder yoluma bakardim. Kendini uzme arkadaslarinla vakit gecir sevdigin etkinlikleri yap. Bir sekilde kafani oyala. Nunarasini da sil hatta engelle her yerden ki bir sure bakma. Baktikca daha cok uzulursun. Be silmiştim bakmamak icin. Topla kendini guclu dur. Sen sevgini hak edecek Birini bulursun ama o sendeki aski baskasinda bulamaz. Kaybeden sen degilsin. Hadi ac bi komedi filmi izle ben en cok onu yaparim boyle durumlardaçok sevdim. herseyden herkesden çok. kalbimin attığını hissettim inanır mısın ? zaman ilaç biliyorum. ve benim çabamla biticek onu da biliyorum. şuan hiç bitmeyecek gibi geliyor. sanki herkes ilerliyo ben kaldım hala ayrıldığımz gündeyim. geriliyorum ama ilerleyemiyorum
aşk bizi güçsüz kılıyo. okdar güçlüki diğer duygular geride kalıyo. bana geçen yıl söyleseler inanmazdım böyle olacağıma. algılarım sonuna kadar kapalı sanki tek bi konuya bağlanmış haldeyim. çok çok tesekkür ederim. ne güzel yazmışsın uzun uzunSeni cok iyi anliyorum canim. Ben de gecen sene ask denilen duyguya kapildim ve hala icimde. Ama ina o donemdeki gibi gucsiz degilim. Aksine daha da guclendim. Şöyle düşün, o seni hayatindan çıkarmış uic aci cekmemis gidip birini bulmus sen niye onun icin uzulesin? Ben boyle durumda olsm inan nefret eder yoluma bakardim. Kendini uzme arkadaslarinla vakit gecir sevdigin etkinlikleri yap. Bir sekilde kafani oyala. Nunarasini da sil hatta engelle her yerden ki bir sure bakma. Baktikca daha cok uzulursun. Be silmiştim bakmamak icin. Topla kendini guclu dur. Sen sevgini hak edecek Birini bulursun ama o sendeki aski baskasinda bulamaz. Kaybeden sen degilsin. Hadi ac bi komedi filmi izle ben en cok onu yaparim boyle durumlarda)
arkadaşlık siteleri ? bilmiyorumki. burada kafam dağılıyor ve evimde gibiyim rahatım. kızkıza parti gibi. arkadaşlık sitelerine hiç üye olmadım hatta açıp bakmışlığım yok inan. halime gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. sinirden kendimi alışverişe verdim. limitim doldu.ekstrem daha gelmedi ama az çok ne olacak biliyorum. maddi manevi battım yaniÖncelikle depresyondasın canım yapabileceğin en iyi şey ağlayabildiğin kadar ağlamak. kendine gün belirle. mesela 6 gün acını dibine kadar yaşa geçirdiğiniz güzel günleri düşün sürekli. son gece de yaşadığınız "herşeyi" düşün seni gerçekten sevmediğini ne kadar çabuk unuttuğunu ve yaptığı kötü şeyleri düşün ve bu gece son artık normal halime dönücem de kendine. sonraki gün tabiki bi anda kendine gelemeyeceksin ama dışarı çık onun içinde var olmadığı şeyler yap. alışveriş yap. kitap okuyup film izlemek gibi hatalara düşme! gözlerin elbette dolacak o zaman kendine "ağlamam gereken herşeye ağladım artık ağlayabileceğim bi konu kalmadı" de.. Bi süre sonra da arkadaşlık sitelerine üye ol ciddiyim. Tinder var gir sırf eğlence amaçlı konuşmak zorunda değilsin kimseyle insanları beğeniyosun ve senin onu beğendiğini bilmiyolar. onlarda seni beğenirse yani karşılıklı beğenmiş olursanız mesajlaşabiliyorsunuz. sitede elbette sapıklar var ama kendine bayan arkadaşlar filan edinebilirsin. anlıyacağın artık onun içinde olmadığı şeyleri yapmaya çalışmalısın
Rica ederim canim faydam olsa keske. Biliyorum ayni şeyleri ben de hissettim. Sanki dunyam karardi artik yasayamayacak gibi oldum nefesim tukendi her Seyin sonuna geldim. Ama oyle olmuyor iste hayat devam ediyor. Ask cok tuhaf bir dygu. Bir an da butun gücünü bitiriyor sanki insaNin. Ama o gucu toplayip daha saglam adimlarla ilerlemek bizim.elimizde. Bu arada sormasi ayip yaslarinz kac?aşk bizi güçsüz kılıyo. okdar güçlüki diğer duygular geride kalıyo. bana geçen yıl söyleseler inanmazdım böyle olacağıma. algılarım sonuna kadar kapalı sanki tek bi konuya bağlanmış haldeyim. çok çok tesekkür ederim. ne güzel yazmışsın uzun uzun
aynen. annem hep der "insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz" dieinsan ne yaparsa kendine yapar.
Şu an senin yaptığın gibi
ben 23 o 27 yaşında canımRica ederim canim faydam olsa keske. Biliyorum ayni şeyleri ben de hissettim. Sanki dunyam karardi artik yasayamayacak gibi oldum nefesim tukendi her Seyin sonuna geldim. Ama oyle olmuyor iste hayat devam ediyor. Ask cok tuhaf bir dygu. Bir an da butun gücünü bitiriyor sanki insaNin. Ama o gucu toplayip daha saglam adimlarla ilerlemek bizim.elimizde. Bu arada sormasi ayip yaslarinz kac?
Daha cok gencsin canim benim yoluna bak bosver. Yasi kucuk degilmis ama o da benimki gibi sevgiden anlamayan cinsten anlasilan. Uzme kendini. Romantik komedi filmiNi izlemediysen ac izle bak ben oyle yapmistim. Orada da sevgilisi odun olan Bi kiz var ayriliyor kendini bunlima sokuyor ama sonra yeniden asik oluyor falan gizel film :)ben 23 o 27 yaşında canım
izlemiştim. komedi dizilerini falan izliyorum. müzik dinlemiyorum heleki slow aslaDaha cok gencsin canim benim yoluna bak bosver. Yasi kucuk degilmis ama o da benimki gibi sevgiden anlamayan cinsten anlasilan. Uzme kendini. Romantik komedi filmiNi izlemediysen ac izle bak ben oyle yapmistim. Orada da sevgilisi odun olan Bi kiz var ayriliyor kendini bunlima sokuyor ama sonra yeniden asik oluyor falan gizel film :)
1 yıl böyle acı çekersem ölürüm heralde nasıl dayanıyosunBende aynıyım bir yıl olmak üzere acısı ilk gün ki gibi
Dayanamıyorum ki her gün daha çok özlüyorum ve hiç geçmeyecek gibi1 yıl böyle acı çekersem ölürüm heralde nasıl dayanıyosun