Aşk acısı çekenleri rahatlatma topiği buyurun:))

zar_zor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
235
4
aşk acısı çekenler ona söylemek istediğiniz ama söyleyemediğiniz size acı veren şeyleri dökün atınn atın dökün.....

ben başlayayım:
ne mudara adamsın bee bigün geliyosun başım ağrıyo bigün geliyosun karnım ağrıyo senlenmi uğraşacaktım ohh bee....

Bende geldim burdayımmm

Keşke herşeyi unutabilsek tekrar başlayabilsekkk

h.g tatlım boşver kaybettiğine o yansın giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir geçmişe gazi geleceğe niyazi damlaya damlaya seninki benden kara

Keşke keşke öyle olsa ama değil iştee ..

Geçen hafta bu saatlerde istemeye gelen bir adamı nasıl unutabilirim ? Nasıl ona bu sözleri yakıştırabilirim ki ?

Keşke keşke öyle olsa ama değil iştee ..

Geçen hafta bu saatlerde istemeye gelen bir adamı nasıl unutabilirim ? Nasıl ona bu sözleri yakıştırabilirim ki ?

unutulmuyolar kahrolasıcılar ama oda böyle benim gibi acı çekiyomudur diyorum... geçen hafta neydi bu hafta ne olduki

unutulmuyolar kahrolasıcılar ama oda böyle benim gibi acı çekiyomudur diyorum... geçen hafta neydi bu hafta ne olduki

Bilmiyorum ama çok üzgün benimki onu biliyorumm

Beni istemeye geçen hafta geldiler canım ama olmadıı alileler araya girince iş sarpa sardıı ..

Doğu - Batı olayıı Maddiyatt .. Böyle iştee ..

Bilmiyorum ama çok üzgün benimki onu biliyorumm

Beni istemeye geçen hafta geldiler canım ama olmadıı alileler araya girince iş sarpa sardıı ..

Doğu - Batı olayıı Maddiyatt .. Böyle iştee ..

hmmm o zaman direnin hayatım sizde aşkın gücü büyüktür kaçarım de işe yarıyo bak

hmmm o zaman direnin hayatım sizde aşkın gücü büyüktür kaçarım de işe yarıyo bak

Yok canım karr etmiyorr ..

Dediğim gibi bizim iş karışık birazz .. Dün akşam ilk defa onlardan biri aradı "görümcem" bu iyiye işaret midir ki ?

Hoş hiç olumlu konuşmadı ama

Yok canım karr etmiyorr ..

Dediğim gibi bizim iş karışık birazz .. Dün akşam ilk defa onlardan biri aradı "görümcem" bu iyiye işaret midir ki ?

Hoş hiç olumlu konuşmadı ama

valla ne desem bilemedimki anlatsan tam belki bir yol bulunur..

Giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir diyerek uzaklaşsam mı ne yapsam?
Benimde acım taze :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…