Aşk acısı çekenleri rahatlatma topiği buyurun:))

zar_zor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
235
4
aşk acısı çekenler ona söylemek istediğiniz ama söyleyemediğiniz size acı veren şeyleri dökün atınn atın dökün..... :KK1: :KK1:

ben başlayayım:
ne mudara adamsın bee bigün geliyosun başım ağrıyo bigün geliyosun karnım ağrıyo senlenmi uğraşacaktım ohh bee....

Bende geldim burdayımmm :KK14:

Keşke herşeyi unutabilsek tekrar başlayabilsekkk :KK43:

h.g tatlım boşver kaybettiğine o yansın giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir geçmişe gazi geleceğe niyazi damlaya damlaya seninki benden kara :KK1:

Keşke keşke öyle olsa ama değil iştee ..

Geçen hafta bu saatlerde istemeye gelen bir adamı nasıl unutabilirim ? Nasıl ona bu sözleri yakıştırabilirim ki ?

Keşke keşke öyle olsa ama değil iştee ..

Geçen hafta bu saatlerde istemeye gelen bir adamı nasıl unutabilirim ? Nasıl ona bu sözleri yakıştırabilirim ki ?

:KK31::KK31::KK31: unutulmuyolar kahrolasıcılar ama oda böyle benim gibi acı çekiyomudur diyorum... geçen hafta neydi bu hafta ne olduki :KK54:

:KK31::KK31::KK31: unutulmuyolar kahrolasıcılar ama oda böyle benim gibi acı çekiyomudur diyorum... geçen hafta neydi bu hafta ne olduki :KK54:

Bilmiyorum ama çok üzgün benimki onu biliyorumm :KK43:

Beni istemeye geçen hafta geldiler canım ama olmadıı alileler araya girince iş sarpa sardıı ..

Doğu - Batı olayıı :KK43: Maddiyatt .. Böyle iştee ..

Bilmiyorum ama çok üzgün benimki onu biliyorumm :KK43:

Beni istemeye geçen hafta geldiler canım ama olmadıı alileler araya girince iş sarpa sardıı ..

Doğu - Batı olayıı :KK43: Maddiyatt .. Böyle iştee ..

hmmm :KK50: o zaman direnin hayatım sizde aşkın gücü büyüktür kaçarım de işe yarıyo bak :KK1:

hmmm :KK50: o zaman direnin hayatım sizde aşkın gücü büyüktür kaçarım de işe yarıyo bak :KK1:

Yok canım karr etmiyorr ..

Dediğim gibi bizim iş karışık birazz .. Dün akşam ilk defa onlardan biri aradı "görümcem" bu iyiye işaret midir ki ?

Hoş hiç olumlu konuşmadı ama :KK43:

Yok canım karr etmiyorr ..

Dediğim gibi bizim iş karışık birazz .. Dün akşam ilk defa onlardan biri aradı "görümcem" bu iyiye işaret midir ki ?

Hoş hiç olumlu konuşmadı ama :KK43:

valla ne desem bilemedimki :KK50: anlatsan tam belki bir yol bulunur..

Giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir diyerek uzaklaşsam mı ne yapsam? :KK1:
Benimde acım taze :18:

X