Kesinlikle katılıyorum bende aynen öyle oldu ilk aşamada anlattıkları dine yaklaştırdı ama şimdi bende dinlemiyorum kurandan öğrenmeyi tercih ettimMehmet Yıldız, Fatih Yağcı gibi şahıslar sizi dine yaklaştırıyorsa iyidir hoştur tabi ki takip edilmelidir. Ama okurken dinlerken akıl süzgeçinden geçirilmek şart. Sıradan insanlar olduğunu unutmadan dinlemek lazım. yanlış cümleler kurup yanlış şeyler öğrenmenize sebep olabilirler. Espirili yaklaşımını severim bu adamın ama dinlememeyi tercih ediyorum şahıstan değil kurandan öğrenmek daha mantıklı geliyor. Dediğim gibi ilk aşamada dine yaklaştırmak için güzel tercihler ama sonra yetmiyor anlattıkları.
Kesinlikle aynı fikirdeyim...Ben hiç bir zaman tek kişiye inanmadım çünkü insanlar sonuçta hata yapabilirler.Kur an tabiki ilk okuyup anlamamiz gereken lakin bu tür dini kitaplar Allah a yakınlaşma konusunda ufkunuzu açar..Yani bence böyle:))Mehmet Yıldız, Fatih Yağcı gibi şahıslar sizi dine yaklaştırıyorsa iyidir hoştur tabi ki takip edilmelidir. Ama okurken dinlerken akıl süzgeçinden geçirilmek şart. Sıradan insanlar olduğunu unutmadan dinlemek lazım. yanlış cümleler kurup yanlış şeyler öğrenmenize sebep olabilirler. Espirili yaklaşımını severim bu adamın ama dinlememeyi tercih ediyorum şahıstan değil kurandan öğrenmek daha mantıklı geliyor. Dediğim gibi ilk aşamada dine yaklaştırmak için güzel tercihler ama sonra yetmiyor anlattıkları.
Aynen bende hoç bir zaman ne bir cemaate nede bir kişiye bağlanmadım bağlanmam ama her fikrden kendime bilgiler alırımKesinlikle aynı fikirdeyim...Ben hiç bir zaman tek kişiye inanmadım çünkü insanlar sonuçta hata yapabilirler.Kur an tabiki ilk okuyup anlamamiz gereken lakin bu tür dini kitaplar Allah a yakınlaşma konusunda ufkunuzu açar..Yani bence böyle:))
Benimkini sana hediye etmek isterim perimMehmet abi candir. Allah kismet ederse alacagim bu kitabi. Henuz Yunus abinin ^sen O^na asiksin^ kitabini okudum. Harika bir kitapti. Mehmet abi yazmissa dusunmeye gerek yok zaten almak lazim. ❤ hayalhanem severek takip ettigim bi kanal.