• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşıya rağmen su çiçeği :((

kopuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
377
5
118
İstanbul
arkadaşlar,25 aylık kızım dün dışarıdayken bi anda huysuzlaştı,ateşi çıkmaya başladı eve gelip üstünü çıkardığımda su çiçeği çıkardığını anladım ve apar topar dr a götürdük.15 gün önce akrabamızın evine gittiğimde 6 yaşındaki kızı okuldan aynı hastalıktan dolayı geldi beni uyarmasına rağmen açıkçası aşı yaptırdığım için önemsemedim ve 15 günün sonunda dün kızımda çıkardı su çiçeğini ve dünden beri canım çok sıkkın bütün gece ateşi vardı ve kaşındı durdu, dr sadece kaşınan yerlerine sürmek için solüsyon verdi ama bu sabah bi kalktık ki yüzünü öyle sert kaşımış ki kanatmış bi kaç yerini şimdi öyle endişeliyim ki acaba mikrop kapardı yada iz kalır mı yüzünde dünden beri gözüme uyku girmiyor çok moralim bozuk.. tecrübeli anneler sizler ne dersiniz..? :(((

geçmiş olsun canım benım oğlum 20 aylık geçen ay çıkardı su çiçeği ay neler çektik ya çok kötüydü her yerinde çıktı vucudunda başında ağzının içinde hatta gözünün içinde bile çıkardı kafasındaki yaralar hala iyileşmedi.kaşınca iz kalır derler dikkat et kaşımasın ilk iki gün çok zor geçer sonra hafifler ama en azından bi 10 gün uğraşırsın çok gçemiş olsn

aşının bazen koruyuculuğu tam olmayabiliyor maalesef
yüzünü kaşıması kötü olmuş, moral bozmak gibi olmasın da iz kalabilir :(

Benim bildigim ne kadar asi yesende, herkes bir kez su cicegi cikarir,
ve bunu cocuk yasta cikarmak daha iyi. Erkekkardesim 21 yasinda,
o cocukken cikarmadigi icin simdi su cicegi olan cocuklardan acaip uzak duruyor,
bulasmasindan korktugu icin :)

geçmiş olsun canım benım oğlum 20 aylık geçen ay çıkardı su çiçeği ay neler çektik ya çok kötüydü her yerinde çıktı vucudunda başında ağzının içinde hatta gözünün içinde bile çıkardı kafasındaki yaralar hala iyileşmedi.kaşınca iz kalır derler dikkat et kaşımasın ilk iki gün çok zor geçer sonra hafifler ama en azından bi 10 gün uğraşırsın çok gçemiş olsn

evet ilk iki gün çok zor geçti ateşlendi çok,saç diplerinde sırtında bacaklarında ve yüzünde var maalesef yüzündekileri çok kaşıdı kanattı umarım iz kalmaz..

aşının bazen koruyuculuğu tam olmayabiliyor maalesef
yüzünü kaşıması kötü olmuş, moral bozmak gibi olmasın da iz kalabilir :(

dr da öyle söyledi aşı için,yüzünde inşallah iz kalmaz büyüdükçe geçer diye düşünüyorum umarım öyle olur..

Benim bildigim ne kadar asi yesende, herkes bir kez su cicegi cikarir,
ve bunu cocuk yasta cikarmak daha iyi. Erkekkardesim 21 yasinda,
o cocukken cikarmadigi icin simdi su cicegi olan cocuklardan acaip uzak duruyor,
bulasmasindan korktugu icin :)

doğru söylüyorsun en azından küçük yaşta çıkardı kurtardı,yüzündekilerde belki büyüdükçe kaybolur..

Back