• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asitli Saldırının Kurbanı Y.K. Bir Gözünü Kaybetti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Capture.webp

İstanbul Ataşehir'deki bir restoranda kimyasal saldırıya uğrayan 3 yaşındaki Y.K.nın bir gözünü kaybettiği öğrenildi.

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren 3 yaşındaki Y.K.'nın bir gözünü tamamen kaybettiği öğrenildi.

Kök hücre tedavisi uygulanan diğer gözünün durumunun ise önümüzdeki günlerde belli olacağı bildirildi.

Ataşehir'deki restoranın çocuk oyun alanında oynayan 3 yaşındaki Y.K'nın yüzüne dökülen kimyasal sıvı ile yüzünün büyük bölümü yanmıştı.

Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan saldırgan Cihan A., kıskançlık nedeniyle yeğeni Y.K.'ya asit attığını söylemişti.

DHA
https://o nedio.com/haber/asitli-saldirinin-kurbani-y-k-bir-gozunu-kaybetti-617906

Allah'ın cezası manyak mahvetti çocuğun hayatını :(

inşallah diğer gözü kurtulur, bi çocuğa bunu yapmak için psikopattan da öte olmak gerekir herhalde, çocuk bile değil bebek sayılır

Yazık çok üzüldüm gerçekten inşallah başka bir uzvuna zarar gelmeden atlatır bu olayı.

Bu habere çok üzülüyorum her gördüğümde o çocuğa içim cız ediyor

o kadar küçük ki bu yaşında bunları yaşattı manyak ruh hastasının biri

Ah ah ah... Mahvetti çocuğun hayatını eşşek kadar herif. Sana da aynısını yapsalar keşke pislik.

Back