• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asitli saldırgan C.A'nın akıl sağlığına bakılacak

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Asitli saldırgan C.A'nın akıl sağlığına bakılacak
fft107_mf6491154.Jpeg

18/11/2015 14:29
Facebook'ta Paylaş

Geçen eylül ayında Ataşehir'deki Develi restoranın oyun alanında 3 yaşındaki çocuğun üzerine asitli madde attığı gerekçesiyle "Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanan C.A. hakkındaki soruşturma devam ediyor. Anadolu Cumhuriyet Savcısı Bülent Canoğlu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 34 yaşında yüksek lisans mezunu C.A. akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Savcılık, Adli Tıp Kurumu'ndan soruşturma dosyasına girecek 'Akıl sağlığı yerinde' veya 'Akıl sağlığı yerinde değil' raporunu bekliyor.

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan lokantanın güvenlik kameralarının incelemesinin Siber Suçlar Şube Müdürlüğü'nde sürdüğü öğrenilirken 3 yaşındaki küçük Y.K.'nın tedavisinin de devam ettiği belirtildi.

"AMACIM ŞAKA YOLLU KORKUTMAKTI"

Olaydan 5 gün sonra yakalanıp çıkarıldığı mahkemece 23 Ekim tarihinde tutuklanan C.A.'nın sorgusunda "Son zamanlarda aile bireylerinin Y.K.'ya benim çocuğumdan daha fazla ilgi gösterdiklerini hissettim. Amacım, boya olduğunu düşündüğüm bu maddeyi Y.K'ya sıkıp şaka yollu onu korkutmaktı. Böyle bir olayın yaşanmasını istemezdim. Y.K.'nın her türlü masrafını karşılamaya hazırım. Bu benim değil tüm ailemizin başına gelen bir kazadır. Pişmanım. Zarar verici bir şey olduğunu bilseydim böyle bir şey yapmazdım" dediği öğrenilmişti.

Arzu KAYA/İSTANBUL-DHA
http://www.radikal.com.tr/turkiye/asitli-saldirgan-c-anin-akil-sagligina-bakilacak-1475022

yırtmanın yolunu bulmuş...
dünyaca ünlü teknoloji firmasının bölge müdürlüğünü yaparken akıl sağlığı gayet yerindeymiş ama, yoksa o pozisyona gelemez ve kalamazdı

Boya alırken asit mi vermişler adama :KK57:

Vah yazık.

O zaman suçlu asiti satan, adamı kandırmış.

Artı asiti boya sanmak için öküz derecesinde hıyar olmak gerek o da ayrı...

Back