• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asistan hoca aşkı

lost0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
69
4
96
İstanbul
asistan hocamdan hoşlanıyorum bugün sabahtan beri onu düşündüm.sınavlarım var ama ben ders çalışamıyorum.bi ara çok takıntılıydım bu konuda.her ana her gün o vardı içimde.ama depresyonumdan da dolayı duygularımdan emin olamadım.yanındayke kendimi çok iyi hissediyorum gülüyoruz falan .sıcakkanlı ve iyi bi insan ben ona soru sorarken gittiğimde gelişti bu olaylar.aramız iyidi.ama herkese ii davranıo her öğrencisine arkadaşça davranıo. ama ben bu farkı anlayamadım yani bana özel bir ilgisinin olup olmadığını.2 kere sigara içti yanımda beni de çağırdı. hakkımda bazı bilgilere de sahip.doğum tarihimi nerde nası kaldığımı falan sormuştu.ilgilenmişti benime sınavlarda yardımcı oldu ders anlattı falan.ben de bu ilgisine karşılık çikolata götürmüştüm.ama çıkışta hiç bişy söylemeden arkadaşlarının yanına gitti gülüp eğleniodu sinirim çok bozulmuştu bni yalnız bıraktı die yağmurda sonra faceden öyle bi niyetim yoktu falan dedi.bi kere ders anlaatığında sıcak davranmadı pek gülmedi.anlama sorunum da var depresyonumdan dolayı.bi ara okulda çok sık karşışaştık selam verdik birbirimize ama ben belki bana o gözle bakmaz diye unutmaya çalıştım kaçmaya çalıştım pek samimi davranmadım adama anlamasın diye.yani bana herkese davrndığı gibi arkadaşça mı davranıo yoksa bi ilgisi var mı onu çözemedim.asla gidip yanına söyleyemem.o gelmeli.adam benden üç yaş büyük.çok yakışıklı da değil ama beni güldürmesi eğlendirmesi hoşuma gitti.belki de uzun sürede beri böyle bir sevgi arayışı içindeydim ona kapıldım.bilemiyorum soru sorucm ama artk prk bulaşmıorum diorum bni yanlş anlar belki bıkmştr fln die.ama ben onunla ilgili ne hayaller kuruyorum evliliğe kadar.bana selam verirken göz kırpıo bi de gözler güzel değil ama anlamlı bakıo bazen bnm de böyle beni mutu edicek güldüreccek birine ihtiyacım vardı.ama adm erzurumlu ben trakyalıyım.kültür farklılığını falan da düşünüyorum.hiç kimsede böyle heyecanlamamştm aşık mym neyim? ama unutmaya çalışcam ben sadece sevdii bi öğrencisiym.bi erkekler nasız sever bilmorum havalı mı ben havalı değilim ama güzel bi kız olduğumusöylerler.sevimliliğimi kullanarak etkilemeye çalışıyorum daha doğrusu bn heyecanladığım için..ona gelince akan sular duruo.rüyalarıma girio bazen onunla ilgili hayaller kurmak hoşuma gidio.adamla bayağı espri yapmştk ama artk diğer asistan lar da anlamasın diye yanına gitmiorum.sizce ne yapmalıyım?okulum bitene kadar da ilişki dşünmüyorum çünkü derslerimi btırırım.benden hoşlanıp hoşnmadığını nası anlayabilirim?fazla arkadaşm da yok belki onun boşluğunu hocamla tamamlamaya çalışıyorum kafadengi çünki.içimde öyle bi potansiyel var ki bana karşı hissi varsa ona bütün aşkımı verebilirm.daha önce sevdiğim biri olmadı çıktm ama.22 yaşndym o da25.

Son düzenleme:
İlişki düşünmüyorsun, kültür farkı konusunda tereddütlerin var vs.
Hoşlansa ne olacak bu durumda?
Okulun bitene kadar bakışıp gülüşmekle mi geçecek yani?

Adamın nereli olduğundan çok nerede yetiştiği önemli olabilir.
Elazığ'da doğup büyümek farklı, oralı olup da İstanbul'da büyümek farklı olur.
O açıdan kültür farkı devasa olamaz bence.

Anlattıklarına bakacak olursak, özel bir ilgisi var gibi durmuyor.
Özel bir alaka olsaydı dışarıda buluşma teklif ederdi.
Ama sizinki espriden, sohbetten öteye taşınmamış. Okul dışına çıkmamış.

ya çok iatiyorum doğulu olmması da çok önemli değil bnm için ama okulda duyulursa fln hoş olmaz.çok fena aşıktım bi aralr ratk bakmaz die bırack gbi oldm ama hala istiyorum onu elde etmek .beni sevmiceğini düşündükçe içim acıyor.gidip yanıa soru sorcam aşık etmek istiyorum kendimi.bi de hemen kabul etmim diyorum okulu batrablrm ama bni sevdiğini bilim yeter arada görüşelim.sigara içmeye çağırdı ama.böyle başlamaz mı ilişkişer önce arkadaş gibi sonra o gelir teklif eder.napmalıyım onu lazanmak için?ciddi düşünüyorum evlenmeyi bile.çok seviyorum.çok ii birisi ve beni çeken bşyler var onda.eski aşkı duygularım kalmadı bana bakmaz die.ama bn onun hayaliyle yaşıyorum :(hemen başlar mı ki böyle şeyle belki o da çekiniodur öğrencisi olduğum için.nolur yardm edin.:(

Şimdi de evlilik düşünüyorum diyorsun. :)) İlişki yaşayamam derken evlilik düşüncesi ne oluyor?
Fazla havadan uçma bence.
Her şeyin bir sırası var.
Daha ne nedir, ne değildir belirsiz üstelik.
Hem sen onun her huyunu biliyor musun bakalım?
Kendi kafanda yarattığın bir imaja aşık olmuşsun gibi geliyor bana.
Çok etkilenmişsindir, onu anlıyorum da, fazla hayalperest buldum düşüncelerini.
Sigara içmeye falan çağırması iyi bir şey bana kalırsa.
Sonuçta seninle muhabbet etmekten hoşlanıyor, sadece ikinizin olduğu bir ortam da yaratmış seni çağırarak.
Fakat asıl düşünceleri nedir zamanla anlaşılır. Şimdi sakin olman lazım bence.
Bir de sende hırs var farkındaysan.
İçindekiler saf aşk mı, sevgi mi yoksa sadece elde etme arzusu mu, iyi tart bunları.
Biraz mantıklı davranıp, ayaklarını sağlam basarsan okulla birlikte bir ilişkiyi de sürdürebilirsin ayrıca.
Ama dediğin gibi okul içinde duyulmaması lazım.
Bir şeyler yaşarsanız, sen mezun olana kadar gizli kalması gerekir.
Böyle noluurr yardım edin denecek kadar karmaşık bir mevzu değil bu. Rahat ol.

benden saf aşığını bulamazsınız.ilişki istiyorum ama bn çok kafama takıyorum sevgililrmi.okulumu bitirmek bnm için öncelikli yapamazsam die ertemek istemiştim.ama yaş ilerliyor ve bn artk birilriyle birlikte lmak istiyorum.uzun süreli.ciddi olmalı benimle dalga geçmemeli.onu tanıma şansım da sadece onu ders konuunda soru sormak.onun haricinde yanına gidemem ki.bşy belli etse de ona göre üzülmesem ya da sevinmesem.onun yüzünden derslerim battı.aynı zamanda bu ilişkiler beni üzer die de korkuorum depresyon geeçiriorum .beana çok ii gelicek sevgiye ihtiyacım var .beni mutlu edicek birilerini ulsam bari ona göre fazla umut bağlamayıp.

Depresyondaymışsın bu dönemde verdiğin kararlar sağlıklı olmayabilir.
Ve de depresyondan seni birilerinin kurtarmasını bekleme kendi çabalarınla kurtul.
Sonra da daha sağlıklı kararlar vererek birisiyle olursun.
Ayrıca sen ona aşık değilsin sadece sığınmışsın zor döneminde yanında olduğu için bir düşün bakalım fiziksel özelliklerini bu kadar beğenmediğin adamı sağlıklı ruh halinle beğenir miydin?

o kadr depresyonda değilim .çok keyifli neşeli birisi oldum artk. bayağı iyileştim.kiseden beni o helimle sevicek birini istemiyorum.depresyon geçrdiğimi de bilmicek asla söylemicem.benimle o yüzden ilgilenmesini istemem.ayrıca öleleri daha çabuk bırakıo.bu işlerde kimsenin faydası olmadı olmaz da zaten biliyorum.kimseye sığıcaak birini aramıyorum.gülmek ve eğlenmek dersim hayatı dalgaya almak.sadece mutlu olmak.asla ajitasyon yapmam kendisine.onu istiyorum kısca.

ben artık bırakıyorum bu aşk işlerini bana göre değil anladım.hiç olmıcak istediğim.doğru düzfün bi arkadaş ortamım da yok. olsa herşey daha ii olabişler .aramam da belki.boşlukyatım yalnızlıktan dersten başka yaptğm bşy yok.işe bile giremicem bu halde.çalışyım drdi bugn gitiim bulamadım çıkmş okuldan belki yine mutlu ederdim kendimi ama yok.uğraşmıcam ne olursa olsun.benimki arkad şa olabilir sevgili de içimdeki sadece sevgi boşluğu.neyse boşverin bırakıcam.dersler de ne lusa olsn kalırım napim.

arkadaşlar bu bahsettiğim kişi evliymiş meğer.ve ben şu nada niye beni sigara içmeye dışarı çağırdığını ve ya göz kırparak etkilemeye çalıştığını mereak etmekteyim.evli insan bunları yapar mı ya.o kadar yaklaşır mı bir öğrencisine ya da beni görünce mutlu olup hal hatır mı sorar.heyecanlanır.gerçi o beni sevdiğinden de yapmış olabilir bilemiyorm ama.çok garip bi de ben bunun bebeğini tebrik ettim.ve şimdi yine dersime girecek girmicem artık bir şey anlamaz heralde?? hoşlandığımı falan düşünmesin ya...

bu davranışların ne anlama geldiği,niye böyle yaptığı hakkında yorum yapacak yok mu kızlar?

canım bence bunlarda hiçbişey yok sen hoşlandıgın için yanlış anlamışsın sana yakın davranmış buda seni sevdiğini gösterir ama senin anladığın şekilde değil hem evli olduğunu öğrenmişsin daha neyi merak ediyosun?

91 dogumlusun sanırım yasım 22 demissin. aynı yastayız canım. empati yapıyorum ve cok tuhaf bir hareket hocanın yaptıgı bos yere umut verici seyler yapması. hayret bişey yani.. unutmaya calıs evli erkekle olmaz canım. yuva yıkmak ta Allahın en sevmedigi seylerden birisidir.

Back