asistan hocamdan hoşlanıyorum bugün sabahtan beri onu düşündüm.sınavlarım var ama ben ders çalışamıyorum.bi ara çok takıntılıydım bu konuda.her ana her gün o vardı içimde.ama depresyonumdan da dolayı duygularımdan emin olamadım.yanındayke kendimi çok iyi hissediyorum gülüyoruz falan .sıcakkanlı ve iyi bi insan ben ona soru sorarken gittiğimde gelişti bu olaylar.aramız iyidi.ama herkese ii davranıo her öğrencisine arkadaşça davranıo. ama ben bu farkı anlayamadım yani bana özel bir ilgisinin olup olmadığını.2 kere sigara içti yanımda beni de çağırdı. hakkımda bazı bilgilere de sahip.doğum tarihimi nerde nası kaldığımı falan sormuştu.ilgilenmişti benime sınavlarda yardımcı oldu ders anlattı falan.ben de bu ilgisine karşılık çikolata götürmüştüm.ama çıkışta hiç bişy söylemeden arkadaşlarının yanına gitti gülüp eğleniodu sinirim çok bozulmuştu bni yalnız bıraktı die yağmurda sonra faceden öyle bi niyetim yoktu falan dedi.bi kere ders anlaatığında sıcak davranmadı pek gülmedi.anlama sorunum da var depresyonumdan dolayı.bi ara okulda çok sık karşışaştık selam verdik birbirimize ama ben belki bana o gözle bakmaz diye unutmaya çalıştım kaçmaya çalıştım pek samimi davranmadım adama anlamasın diye.yani bana herkese davrndığı gibi arkadaşça mı davranıo yoksa bi ilgisi var mı onu çözemedim.asla gidip yanına söyleyemem.o gelmeli.adam benden üç yaş büyük.çok yakışıklı da değil ama beni güldürmesi eğlendirmesi hoşuma gitti.belki de uzun sürede beri böyle bir sevgi arayışı içindeydim ona kapıldım.bilemiyorum soru sorucm ama artk prk bulaşmıorum diorum bni yanlş anlar belki bıkmştr fln die.ama ben onunla ilgili ne hayaller kuruyorum evliliğe kadar.bana selam verirken göz kırpıo bi de gözler güzel değil ama anlamlı bakıo bazen bnm de böyle beni mutu edicek güldüreccek birine ihtiyacım vardı.ama adm erzurumlu ben trakyalıyım.kültür farklılığını falan da düşünüyorum.hiç kimsede böyle heyecanlamamştm aşık mym neyim? ama unutmaya çalışcam ben sadece sevdii bi öğrencisiym.bi erkekler nasız sever bilmorum havalı mı ben havalı değilim ama güzel bi kız olduğumusöylerler.sevimliliğimi kullanarak etkilemeye çalışıyorum daha doğrusu bn heyecanladığım için..ona gelince akan sular duruo.rüyalarıma girio bazen onunla ilgili hayaller kurmak hoşuma gidio.adamla bayağı espri yapmştk ama artk diğer asistan lar da anlamasın diye yanına gitmiorum.sizce ne yapmalıyım?okulum bitene kadar da ilişki dşünmüyorum çünkü derslerimi btırırım.benden hoşlanıp hoşnmadığını nası anlayabilirim?fazla arkadaşm da yok belki onun boşluğunu hocamla tamamlamaya çalışıyorum kafadengi çünki.içimde öyle bi potansiyel var ki bana karşı hissi varsa ona bütün aşkımı verebilirm.daha önce sevdiğim biri olmadı çıktm ama.22 yaşndym o da25.
Son düzenleme: