AŞIRI YOĞUN SARIMSI KOKULU AKINTI :(

yasemin010103

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
445
269
103
33
Günaydın kızlar,
Bu sabah ilginç birşey ile karşılaştım, daha önce bu kadar olmamıştı. İlk lavaboya girip baktığımda neredeyse bir avuç kadar kahverengi sarımsı hafif kanla karışık peynir gibi akıntıyla karşılaştı, şok oldum. Ayrıca çokta kötü kokuyor. Dün çok ıslandım ve işyerinde mecbur ıslak pantalonla çalıştım ayaklarımda çok üşüdü bu aralar acaba bundan mıdır. Çok kötüyüm şuan için izin alıp doktora gitme şansımda yok.Daha önce yaşayanınız oldu mu

Canım geçmiş olsun mantar ve aynı zamanda kist de olabilir vakit kaybetmeden doktora git ilerlemeden önlem alırsın.

Sürekli iç çamaşırı değiştirin. O şekilde ıslak kalmanız mantara yol açabilir ya da ilerletebilir.
Ve kokulu yoğun akıntı her zaman önemlidir. Hafife alınmamalı. Doktora gitmelisiniz mutlaka. Enfeksiyon , mantar v.s olabilir.

Büyük ihtimal enfeksiyon olarak düşünüyorum. Kaşıntı varsa mantardır. Ama enfeksiyonda aşırı akıntı, peynir kesini gibi koyu kıvamlı oluyor genelde, kasıklarda ağrı olabiliyor. En kısa zamanda kadın doğumcuya muayene ol. İlaç ile düzelir canım üzülme

Teşekkür ederim. Bir önceki gün çok üşütmüştüm ertesi günde sabah böyle bir durumla karşılaştım. Sanırım bütün iltihabı altım. İzin alamadığım için doktorada gidemedim, fakat o sabahtan sonra herşey normala döndü. Tekrarlarsa birdaha gideceğim. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…