• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşırı terleme

• Konu Sahibi Konu Sahibi eos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eos

17.11.08
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
1.455
3
66
39
Çanakkale
Kızlar bişi sorcm 10 gün önce sezeryanla doğum yaptım ama geceleri çok terliyorum öle böle bi terleme değil sırılsıklam oluyorum. böyle olan vrmı aranızda??

doğum sorası bendede olmuştu sonra üşümek geliyordu, katkat yorgasn örtüyordum. 40 ım çıktıktan sonra geçti. sanırım kansızlıktan kaynaklanıyor.

bende sezaryen oldum bende çok terliyordum ama üşümeye gelince dikkat etmek gerekir ilk çouğumdada üşüyordum meğer ateşlenmişim

araya hafta sonu girdi gidemedm ama hala devam ediyor. inanılmaz bi terleme çamaşır değiştiriyorum pijama değiştiriyorm. yataktan çıkınca üşüyorum oda sıcacık ama

ben de 40 gün önce sezeryanla doğum yaptım ve 3 hafta bıyunca gecede 3-4 pijama değiştiriyordum,o nasıl bir terlemek...normalde öyle çok terlemem halbuki.Şimdi hala var ama hergun değil en azından.
Sanırım ödemimi o şekilde attım çünkü bende aşırı ödem olmuştu o kadar ki 1 numara büyük ayakkabı almıştım mecburen son aylar.Şimdi indi o ödem,iyiyim.

normal canım zaten lohusa kadın terler nette de yazıyor bende sezeryanla doğurdum 3 ay önce gece kalkıp habire değişiyordum üstümü başımı o şekilde ödemi attım bende çok şişmiştim sonra geçiyor merak etme 40 çıktıktan sonra

ben o kdr şişmedm cnm ya. 10 kilo aldım elim ayağım bile şişmedi o kdr abartalı.

valla lohusalar terlermiş bende öle okudum nette ve bende sürekli terliyodum sonra geçiyor ama

canım bende inanılmaz terliyordum kaç atlet pijama değiştiriyordum kırkım çıktıktan sonra geçti kızım 2buçuk aylık oldu şimdide emzirirken çok aşırı terliyorum ve aşırı su ihtiyacı çekiyorum emzirmeye başlamadan önce birde hazırlık safham var sular peçeteler hazırlanıyor öyle emzirmeye oturuyorum :)

ben hayatımda lohusalıgımdakı kadar terledıgımı hatırmalıyorum. bende 10 kılo aldım ama çook terledım resmen sıksam su cıkıyoru atletımden pıjamamdan. sımdı terlemıyorum ateslı kaldım :) evde kısakollu gezıyorum, vucut ısım yukseldı dogumdan sonra. hasta falan degılım ama üşümüyorum kolay kolay.

Back