Aşırı terleme sorununa çözüm

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
merhaba ben kiloluyum ama çok çok aşırı terleme sorunum var ve toplumda zor durumda kalıyorum nişanımda öyle terledimki hava yağmurlu olduğu halde anltamam birde ağustosta düğünüm var kapalı tesettürlü bir gelinlğim olcak tüm gün terlemek ter kokmak istemıyorum özellikle böle bir başlık açıldımı bilmıyorum ama mutlaka çözüm bulmam lazım ayaklarda da terleme sorunum var kızlar ayak kokusu falan işte bu soruna çözüm varmı yapan bulan biri varmı lütfen en azından terlesemde ter kokusu yayılmasın parrfum deodorant işe yaramıor sölemeyin gerçekten zor duurmdayım yıllarca uğraşıyorum ve kış ortasında bile su giibi terledğimi biliyorum banyodan sonra bile azcık terlesem ter kokuyorum lütfen yardım edin :KK43:

canım diyetisyen ayağına falan kan testlernin hepsini yaptırdım normal çıktı dahiliye bölmndeki doktor zayflayınca azalrı falan dedi ama düğüne kadar tığ gibi olma ihtimalım yok bildiğiniz krem faln varmı terlemeyı durrduran kısa sürede olsa :/

Deotak için güzel bi ürün diyorlardı ama düzenli kullanmadım bende pek işe yaramadı.
Ama sen yinede dene istersen bünyeden bünyeye fark edebilir...

öncelikle temiz duş aldıktan sonra koltuk altını karbonatla bu şekilde ter kokusu olmaz,ama terlemeni engellemez sadece kokuyu kaldırır,terlememek içinde maxim diye rolon var,onu dene,faydasını göreceksin...

hatta 6 aylık kesin çözüm istiyorsan koltuk altına ve ayağına BOTOX yaptırabilirsin..cildiye doktorları yapıyor

teşekkür edermm

öncelikle temiz duş aldıktan sonra koltuk altını karbonatla bu şekilde ter kokusu olmaz,ama terlemeni engellemez sadece kokuyu kaldırır,terlememek içinde maxim diye rolon var,onu dene,faydasını göreceksin...

hatta 6 aylık kesin çözüm istiyorsan koltuk altına ve ayağına BOTOX yaptırabilirsin..cildiye doktorları yapıyor

Ben uzun zamandır deotak kullanıyorum, (kırmızı olandan)
Terlemeni engellemiyor ama ter kokusu olmuyor. Gelinliğini giymeden 1 saat önce falan bi duş al kuru koltuk altına deotak sür. Krem şeklinde bi deodorant zaten, derinin iyice emmesini bekle, sonra giyin.

X