• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşırı stres

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
34
slm arkadaşlar kafam allak bullak uzun zaman sonra ilk defa yazıyorum kendime hayret ediyorum evde boş yere stresle yaşadım sosyal fobi var evliyim çocuk düşünüyoruz bu zamana kadar boş yere stres vesvese evde olduğumda bile sürekli bi korku eleştirilme beğenilmeme vs. şimdi vücudum yorgun bitkin ayrıca çocuk istiyoruz ne bilim paylaşmak dertleşmek istedim sizinle

slm arkadaşlar kafam allak bullak uzun zaman sonra ilk defa yazıyorum kendime hayret ediyorum evde boş yere stresle yaşadım sosyal fobi var evliyim çocuk düşünüyoruz bu zamana kadar boş yere stres vesvese evde olduğumda bile sürekli bi korku eleştirilme beğenilmeme vs. şimdi vücudum yorgun bitkin ayrıca çocuk istiyoruz ne bilim paylaşmak dertleşmek istedim sizinle
Mrb.Eleştirilme,begenilmeme korkusu demişsinz özgüven eksikliğinz var gibi ama bunu kendi kafanızda halledebilirsinz zor tabii bu. anlayabiliyorum sizi az çok ama beyninizi kodlamalısınz.Özgüven sizin kendinize barısık olmanızla çözülebilcek bişey.Ayrıca cocuk düşünüyor olmanız güzel bişey bence bu sayede belki çok daha huzurlu olabilirsinz diye düşünüyorum bir bebek sahibi olmak bazı güzel duyguların oluşmasını da sağlayacak buda sizin bazı problemleri kökten halledebilir.Pozitif olun herşeyde :) Bir sıkıntı çıktığında geri çekilmek yerine üzerine gitmelisiniz buda geçecek atlatabilirim yapabilirim gibi telkinde bulunmalısınız beyniniz çabuk kanar bu duruma. beyninizi bu şekilde kodlayabilirsiniz

Back