Sivilceli Ciltler asırı sivilce - yağlı cilt - tırnak izleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

antalya0077

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
3
0
İyi günler siteyi baya bir gezdim ve yeni kayıt oldum.
18 yasındayım 14ünden beri sivilcelerle ugrasıyorum triderin benzamycin acnelyse vs.. denemediğim ilaç kalmadı bir türlü alnımdaki sivilclerden kurtulamadım.Bugun tekrar acnelyse kullanmaya basladım.Bircok cildiye hekimine gittim ilaçları kullandım sonuc yok.Cildim aşırı deredece yağlı.Ne düşünüyorsun önerebileceğiniz birşey varmı?

Birde yüzümde kücüklükten kalma tırnak izleri var çiziklikler var bunun içinde ilaç kullandım etkisi olmadı Hatta bu ilac müthiş bir kızarıklık yaptı kullandıgımdan beri sürekli tüm yüzümün kızardını hissediyorum sıcaklık geliyor bırakalı cok oldu ama anormal kızarmalarım gecmedi Yardım bekliyorm 2 konuda da teşekkürler ....

Son düzenleme:
salyangoz yada arap kızı kremi kullanabilirsin..reocuttan diye bi hap var doktor kontrolünde onunda fazlasıyla etkisini görebilirsin...yağlıysa bol bol kalıp sabunla yıka derim..

salyangoz yada arap kızı kremi kullanabilirsin..reocuttan diye bi hap var doktor kontrolünde onunda fazlasıyla etkisini görebilirsin...yağlıysa bol bol kalıp sabunla yıka derim..

canım senın avatardakı resmın yanı yuzundekı purussuzluk makyaj mı , photshopmu yoksa kendılıgındenmı puruzsuz :)))) ayy merak ettim :26:

arkadaşlar kullanıyorum yazıdıgım gunden beri suan yuzumde soyulmalar var sivilceli kısımlar kızarık durumda sürdüğüm yerler soyulmaya basladı yanaklarım filan nemlendirici kullanmadım güneş sorun olmuyo aksamm sürüp sabah yıkıyorum zaten kullanımı arttırsam mı birde tırnak izleri olan yerler var acaba sürsem orayada cildi soydugu için izlerin gecme ihtimali varmı :))

yüzüm battı suratım yanık yanık oldu kıpkırmızı
soyuluyor insan içine cıkamaz oldum
cok saolun cok yardımcı oldunuz !

KİMYASAL KULLANMAYIN .. SİZE ÖNEREBİLECEĞİ ÜRÜNLER PETAL SPA TONİK

PETALspa Sirke Toniği
2 Adet 40 ml. cam şişede toplam 80 ml.

Etkileri
■Antimikrobiyaldir;sivilce oluşumunda etken patojenlerin aktivitesini engeller.
■Etkin bir temizlik sağlar.
■Gözeneklerde yağ ve kir birikimini önleyerek sivilce ve siyah nokta oluşumuna zemini ortadan kaldırır.
■Cildin aşırı yağlanmasını önler.
■Cildi sıkılaştırır,açık gözenekli görünümü düzeltir.
■Cildi nazikçe soyarak kendini yenilemesini teşvik eder.
■Sivilcelerden kalmış renk bozuklukları ve lekeleri gidermeye yardımcı olur.
■Antioksidan özelliği ile cildi yaşlanma etkilerine karşı korur.

İçindekiler

■Gül;cildi onarır,nemlendirir,dinginlik verir.
■Aynısafa;cildi onarıcı,yenileyici,yaraları iyileştirici etkisi vardır.
■Lavanta;dezenfekte edici mikrobik aktivite önleyici etkisi vardır.
■Papatya;cildi dinginleştirici,enflamasyonu önleyici etkisiyle bilinir.
■Maydanoz;leke ve izlerin giderilmesinde etkilidir.
■Yulaf;bilinen en etkili nemlendiricilerden biridir.
■Üzüm çekirdeği tozu;hem antioksidan hem de astringent etkilidir;hücre korunması yanısıra siyah nokta oluşmasını önler ayrıca astringent yani kurutucu,büzüştürücü etkisi ile gözeneklerin kapanmasını sağlar.
■Çörek otu;Antibakteriyeldir;sivilce oluşumunda etkili bakteriyel aktiviteyi önler.
■Açai berry;kuvvetli bir antioksidandır;siyah nokta oluşumunun önlenmesinde ayrıca cildin yenilenmesinde,kendini onarmasında,iz ve lekelerin giderilmesinde etilidir.
■Tamanu oil;cildi yağlandırmadan nemlendirmek böylece kendini yenilemesini hızlandırmakta etkilidir.
■French clay;kozmetik kullanıma uygun astringent etkili bir kildir;cildin fazla yağ salgısını alır,siyah nokta oluşumunu önler ayrıca cilt gözeneklerinin kapatılmasında etkilidir.
■Esansiyel yağlar;cildi dinginleştirir,enflamasyonu hafifletir.
■Sirke;cilt pH sına uygun pH derecesi ile cildin asit-baz dengesini düzenler.Kuvvetli antibakteriyel etkiye sahiptir,sivilce oluşumuna sebep olan mikrobik aktiviteyi önler.
■Gül suyu;yemeklik kalitede organik gül suyu kullanılmıştır;cildi dinginleştirir,enflamasyonu önler,iz ve leke oluşumunu önler.
■Aloe vera jel;hem nemlendirici ajan olarak hem de cildi onarıcı olarak etki eder,iz ve leke oluşumunu önler.
■Tamamen bitkisel bir toniktir.Hiçbir kimyasal koruyucu,katkı maddesi,boya,parfüm içermez.

Kullanımı:Cilt temizliği sonrası bir parça pamuk üzerine aldığınız toniğinizi cildinize tampon yapar gibi uygulayınız.
Normal ve kuru cilde sahip olanlar başlangıç kullanımlarında bir miktar su ile seyreltebilirler.

cnm benim cildimde yağlıydı limonlu maskeler kullandım hafif yağlıya döndü belki sendede işe yarar

merhaba bende yeni katıldım aranıza benim sorunum malesef cilt lekeleri bundan üç sene öncesinde cildim tabiri caizse porselen gibiydi bazı pisikolojik nedenlerden dolayı sürekli yüzümle oynamaya başladım çok derin yaralar açtım yaralar ğişleşti derken çok belirgin bir şekilde yüzümde büyük kırmızı lekeler kaldı çok kafama takıyorum bu yüzden evlenmiyorum :) bitkisel yağlar aldım hodan kantaron mavi anemon jojoba çilek yağı ama onlar yüzümü dahada kötü etti daha çok belirginleştirdi ve bende sivilce çıkmazdı yağları üst üste sürdüm bir baktım aynaya kendimden korktum artık bu kadar felaketti allahtan hemen yıkadım cildim kendine geldi yani demek istediğim arkadaşlar onun bunun lafıyla bitkiselde olsa kullanmayın araştırın derim ben çok iyi işinde başarılı uzman bir dermatoloji arıyorum inş iyi bir dermatoloji bulurum ve tek istediğim önceki yüzüme dönmek ve tek arzum ölmeden cildimdeki kırmızı lekelerin tamamen gitmesi ...cok pişmanım kendi ellerimle kendi cildimi mahvettim geri dönüşü yok artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…