Merhaba,kendimi bildim bileli normal insanlardan daha fazla terliyorum,ve engelleyemediğim bir sinir hali var.28 yaşındayım 10 ay önce doğum yaptım,doğumdan itibaren artık dayanılamayacak bir durum aldı.Öyleki bu sinir ve terleme tüm hayatımı inanılmaz olumsuz etkiliyor.Terleme sadece sinir olduğu zaman değil genel olarak hep var fakat sinir gelince dahada artıyor.Sıcağa tahammülüm yok.Aynı zamanda bazen oluyorki kimseye tahammülüm kalmıyor.Aşırı bir sinir,kafamı duvarlara vurmak istiyorum.İnsanların konuşmasını dinlemek istemiyorum yani anlatamıyorum bunu müthiş bir sinir hali var.Mesela gün boyu çıldıracak gibi sinir halindeyim,akşam oluyor bu kezde başım ağrıyor,yorgun düşüyorum.Terleme ve sinir beni mahvediyor.Tiroid rahatsızlığım vardı artık normale döndü,şeker yok ve değişik tahliller yapıldı bir şey çıkmadı.Bir beyin cerrahıyla görüştüm nöroşirurji bölümüne gitmemi önerdi,omurganın üstünden altından sempatik sinir sistemi geçiyormuş aşırı çalıştığında bu rahatsızlıkları yapıyormuş.Ve bunu koltuk altından girip ya klipsliyorlar veya kesiyorlar diyor.Şimdi benim durumum sizce böyle cerrahi müdahele gerektiren bir durummu veya psikiyatrik bir dürummu lütfen yardım edin.Önce hangi bölüme gideyim.Bu terleme ve sinir yüzünden bebeğimi istediğim kadar emziremedim ve onunla kafam rahat ilgilenemiyorum bebeğe bile tahammülüm olmuyor bazen.Ama kendimi sakinleştiremiyorum.Çocuğumla güzel oyunlar oynamak istiyorum kucağıma alıp gezdirip uyutmak istiyorum sırılsıklam ter basıyor yapamıyorum.Sabah kalkıyorum öyle bir sinirki üzerimde ne yapacağımı şaşırdım.