Yaaa o zaman benim negatif mi ?Hangi marka test canım artimed ve days doctor yalancı pozitif çıkarıyordays doctor
Keşke olsa inşallah diyorumBence hamilesin
kan ver istersen
Hangi markaMerhaba , ben pcosa sahip bir anne adayıyım . Üç aylık evliyim . Adetim genelde 35 günde olur bugün 34. Gün . Test yaptım . Çok silik bir çizgi görüyorum belirli belirsiz içimde şüphe oluştu sizce durum nedir ? Eki Görüntüle 3517759
Days doctorHangi marka
Şimdi gördüm maalesef bu Marka 50 tane yapsan 50’si de pozıtıf olur hatta öyle bir pozitif oluyor ki gün güne koyulaşır insana hayal kırıklığı uğratır artimet de aynı sekılde yapacaksan kaset test derım çünkü bu testler gebelik olanda da çıkıyor olmayanda da cıkıyor inşallah vardır o yüzden çıkmıştırHangi marka
KeşkeKeşke olsa inşallah diyorum
Days bende de böyle hatta daha net çıkardı ama yalancı pozitifmişDays doctor
Hangi marka önerirsiniz ?Şimdi gördüm maalesef bu Marka 50 tane yapsan 50’si de pozıtıf olur hatta öyle bir pozitif oluyor ki gün güne koyulaşır insana hayal kırıklığı uğratır artimet de aynı sekılde yapacaksan kaset test derım çünkü bu testler gebelik olanda da çıkıyor olmayanda da cıkıyor inşallah vardır o yüzden çıkmıştır
Prodüktör kesin sonuç yanılma payı yok fiyatı 200 civarı bişey pahalı biraz ama güzel sonuç veriyor öyle gölge yok kuruma falan yapmıyor deneyebilirsin :)Hangi marka önerirsiniz ?
Ben cok memnun kaldım tavsiye üzerine almıstımHangi marka önerirsiniz ?
Merhaba , ben pcosa sahip bir anne adayıyım . Üç aylık evliyim . Adetim genelde 35 günde olur bugün 34. Gün . Test yaptım . Çok silik bir çizgi görüyorum belirli belirsiz içimde şüphe oluştu sizce durum nedir ? Eki Görüntüle 3517759
Merhaba bende bugün test Yaptım böyle çıktıMerhaba , ben pcosa sahip bir anne adayıyım . Üç aylık evliyim . Adetim genelde 35 günde olur bugün 34. Gün . Test yaptım . Çok silik bir çizgi görüyorum belirli belirsiz içimde şüphe oluştu sizce durum nedir ? Eki Görüntüle 3517759
Sizinki bayağı belirgin amaMerhaba bende bugün test Yaptım böyle çıktı
Ben cok memnun kaldım tavsiye üzerine almıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?