Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar AȘIRI SAÇIM DÖKÜLÜYOR

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Renklikalem123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
167
51
Merhaba kizlar. Saclarim asiri derece dokuluyor. Bayagi zmandir bu sekilde. Saclarimda siyah boya var ama oyle sık sık boyayanlardan degilim. Lise zamanlarimda cok begenirlerdi belimde simsiyah kalin telli sacim vardi. Sonra berbatlasmaya basladi.26 șu an. Nazar mi değdirdiler ne :)) neyse sacim asiri kalin telli zaten kalin telli olmasa kafamda hic sac gozukmezdi.dokuldugu zman hemen belli ediyor. Supurgeyle dolasir oldum.Yataktan kalkiyorum yatak hep sac, yurusem gttigim yollar, otursam oturdugum yer, elimle dokunsam elimde bi suru sac.yatarken baglamiyorum cnku acinca cok dokuluyor. Cok taramam da. Dumduz zaten sacim. Stresli bi insanim en ufak seyi cok takiyorum ve kpss ye hazirlaniyorm. Onunda etkisi vardir elbet. Eskiden cok duzlestirirdim ütulerdim simdi hic yapmiyorum. Ona ragmen ayni. Belli kullandigim sabit bi sampuan yok . Saclarim onceden belime kadardi ama uclari cok kotuydu. Kiriklardan dolayidir dedim kestim biraz. Simdi gogus altinda ama yine dokulmeyi durduramiyorum.dipten uzun uzun dokuluyor. Evde neler yapabilrim durdurmak icin ya da baska onerisi olan?

Benim de avuç avuç dökülüyordu biotin hapı kullanmaya başladım birde hindistan cevizi yağı sürüyorum haftada bir iyi geldi benim saçıma dökülmesi baya azaldı Bi dene istersen

Benimde bu yaşıma kadar asla dokulmeyen sacim aşırı dokulmeye baslamisti. Ayni anda tirnaklarim surekli kirilir olmuştu. Aktardan kan surubu aldim pekmeze benziyor 1 sise bitirdim cok şükür duzeldi

Benimde bu yaşıma kadar asla dokulmeyen sacim aşırı dokulmeye baslamisti. Ayni anda tirnaklarim surekli kirilir olmuştu. Aktardan kan surubu aldim pekmeze benziyor 1 sise bitirdim cok şükür duzeldi
Benim kan degerlerim cok fazla normalde. Kanla alakali durum oldugunu dusunmuylrum ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…