Merhaba kizlar. Saclarim asiri derece dokuluyor. Bayagi zmandir bu sekilde. Saclarimda siyah boya var ama oyle sık sık boyayanlardan degilim. Lise zamanlarimda cok begenirlerdi belimde simsiyah kalin telli sacim vardi. Sonra berbatlasmaya basladi.26 șu an. Nazar mi değdirdiler ne :)) neyse sacim asiri kalin telli zaten kalin telli olmasa kafamda hic sac gozukmezdi.dokuldugu zman hemen belli ediyor. Supurgeyle dolasir oldum.Yataktan kalkiyorum yatak hep sac, yurusem gttigim yollar, otursam oturdugum yer, elimle dokunsam elimde bi suru sac.yatarken baglamiyorum cnku acinca cok dokuluyor. Cok taramam da. Dumduz zaten sacim. Stresli bi insanim en ufak seyi cok takiyorum ve kpss ye hazirlaniyorm. Onunda etkisi vardir elbet. Eskiden cok duzlestirirdim ütulerdim simdi hic yapmiyorum. Ona ragmen ayni. Belli kullandigim sabit bi sampuan yok . Saclarim onceden belime kadardi ama uclari cok kotuydu. Kiriklardan dolayidir dedim kestim biraz. Simdi gogus altinda ama yine dokulmeyi durduramiyorum.dipten uzun uzun dokuluyor. Evde neler yapabilrim durdurmak icin ya da baska onerisi olan?