- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
- Konu Sahibi zehroskrmn
-
Canım hiç birşey yemek istemiyor zorla yiyorumFolik asit ve Progestan da bulantıyı artırır. Çok kötüysen bulantı ilacı yazdırabilirsin..beni en en çok rahatlatan ve uyuyan ilaç dramamine oldu. Ben aşırı kilo kaybetmiştim ve açlıktan ağlıyordum çok çok zor günlerdi. Çubuk kraker leblebi filan ben ağzıma süremezdim. Biraz tuzlu salatalık da iyi gelirdi. Buz emebilirsin dondurma bir nebze iyi gelir, tuzlu limon .. dojtorunla konuşup ilaçları gece yatmadan içersen bulantını azaltabilir belki. Ama bulantı konusunda mucize yok. Ben ilk haftalar 7 kilo verdim
Çok sağolun progestan I ağızdan önerdi doktorGecmis olsun, folik asit ve progestan bulanti yapiyor malesef. Doktoruna sorup progestani fitil olarak kullanabilirsiniz. Malesef bulantilar cok kotu 35 haftaya giricem halen devam ediyor. Diger iki gebeligimde de ayniydi. Doguma kadar gecmedi..Ben bi care bulamadim, medpamid,dramamine bana hic fayda etmedi. Bu hamileliktede gece prilam dr,gunduz zofer kullaniyorum, bi ara bemiks kullandim ekstra,,yine de iyi miyim degilim,, insallah sizin ki cogu hamilelikte oldugu gibi 12-14.haftalarda biter. Dusuk tehlikesi icinde bol bol ayaklarinizi yukari dogru uzatip yatin. Saglikla alin kucaginiza insallah
Ben sırf su bulantılar yüzünden uyumak istiyorum ve sürekli de uyuyorum zatenBende aynı dertten muzdaribim. 8.haftama girmek üzereyim bulantılar artık beni mahfetti. Gece uykumda bile mide bulantısı ile uyanıyorum. Doktorada henüz gitmedim. Umarım bir yolu vardır bekleyeyim burada
Çok sağolun Allah yardımcımız olsun her güzelliğin bi zorluğu olur derler öyle bişe bu da zor olsa da sabredeceğizGebelikte bulantının ne yazk ki bir çözümü yok
Tek yol bulantı ilacı kullanmak.. task ağrısı da rahim bebeğin tutunması için kendsni hazrlıyor 3 ay devam eder
Amin canım.. ben doğuma kadar kustum.. doğum olduğu an ağızımn tadı da düzeldi, bulantılarımda kesildi.. Güzelliği muhteşem olmasa kimse dayanamazdı bu duruma.. Kontrolde doktorunuza bulantıdan bahsedin size ilaç verecektir.. Sağlıkla doğsun bebeğinizÇok sağolun Allah yardımcımız olsun her güzelliğin bi zorluğu olur derler öyle bişe bu da zor olsa da sabredeceğiz
Amin Allah razı olsunAmin canım.. ben doğuma kadar kustum.. doğum olduğu an ağızımn tadı da düzeldi, bulantılarımda kesildi.. Güzelliği muhteşem olmasa kimse dayanamazdı bu duruma.. Kontrolde doktorunuza bulantıdan bahsedin size ilaç verecektir.. Sağlıkla doğsun bebeğiniz
Yaaa öneriler için çok sağolun bişe istemeyip yemek çok zormuş gerçekten normalde iştahlı biriyim bu şekilde olunca zehra kendine gel diyorumAc kalmayın ac kaldıkça bulantıniz artar. Biliyorum insanin cani istemiyor ama bu işi azaltmanın yolu midenin tok kalmasi
İlaçlar falan bende etki etmedi. Yeni yeni geçti bulantilarim şükür.
Progestani da doktora sorun fitil olarak kullanabilir miyim diye çünkü ağızdan alınırsa ağır bir ilaç o.
Allah kolaylık versin hepimiz geçtik bu yollardan insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ve bunların hepsi unutuluyor inanın.
Rica ederim. Midenizin alacagi şeylerden sık sık yiyin. Özellikle gece uyumadan ac uyumamaya dikkat edin sabah bulantısı çok oluyor çünkü. Peynir zeytin vs bunlar iyi gelir.Yaaa öneriler için çok sağolun bişe istemeyip yemek çok zormuş gerçekten normalde iştahlı biriyim bu şekilde olunca zehra kendine gel diyorumbulantılar bi geçse sık sık yemem gerek dediğiniz gibi doktorda öyle demişti ama öyle yapmıyorum yapmalıyım amin güzel dualarınız için Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
Valla vakit Baska türlü nasıl geçsinBen sırf su bulantılar yüzünden uyumak istiyorum ve sürekli de uyuyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?