Aşırı mide bulantısı Ve diğer konular desteğinize ihtiyacım var

zehroskrmn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
182
85
13
33
Kızlar 5. Haftam bitti ilk haftalar kasık ağrım çoktu 1 haftadır da mide bulantısı ve aşırı halsizlik yaşıyorum ne iş yapabiliyorum ne bi tencere yemek sürekli yatıyorum kese göründü az bi akıntı oldu kahverengi doktor düşük riski dedi şuan folik asit ve Protestan kullanıyorum ama bu mide bulantısı halsizlik nasıl geçecek yat yat psikolojim bozuldu bi yandan doktorun düşük riski demesi falan moralim çok bozuk psikolojim bozuldu deneyimi olanlar bana destek çıkabilir mi?

Son düzenleme:
Folik asit ve Progestan da bulantıyı artırır. Çok kötüysen bulantı ilacı yazdırabilirsin..beni en en çok rahatlatan ve uyuyan ilaç dramamine oldu. Ben aşırı kilo kaybetmiştim ve açlıktan ağlıyordum çok çok zor günlerdi. Çubuk kraker leblebi filan ben ağzıma süremezdim. Biraz tuzlu salatalık da iyi gelirdi. Buz emebilirsin dondurma bir nebze iyi gelir, tuzlu limon .. dojtorunla konuşup ilaçları gece yatmadan içersen bulantını azaltabilir belki. Ama bulantı konusunda mucize yok. Ben ilk haftalar 7 kilo verdim

Gecmis olsun, folik asit ve progestan bulanti yapiyor malesef. Doktoruna sorup progestani fitil olarak kullanabilirsiniz. Malesef bulantilar cok kotu 35 haftaya giricem halen devam ediyor. Diger iki gebeligimde de ayniydi. Doguma kadar gecmedi..Ben bi care bulamadim, medpamid,dramamine bana hic fayda etmedi. Bu hamileliktede gece prilam dr,gunduz zofer kullaniyorum, bi ara bemiks kullandim ekstra,,yine de iyi miyim degilim,, insallah sizin ki cogu hamilelikte oldugu gibi 12-14.haftalarda biter. Dusuk tehlikesi icinde bol bol ayaklarinizi yukari dogru uzatip yatin. Saglikla alin kucaginiza insallah

Bende aynı dertten muzdaribim. 8.haftama girmek üzereyim bulantılar artık beni mahfetti. Gece uykumda bile mide bulantısı ile uyanıyorum. Doktorada henüz gitmedim. Umarım bir yolu vardır bekleyeyim burada

Gebelikte bulantının ne yazk ki bir çözümü yok
Tek yol bulantı ilacı kullanmak.. task ağrısı da rahim bebeğin tutunması için kendsni hazrlıyor 3 ay devam eder

Canım hiç birşey yemek istemiyor zorla yiyorum öneriler için çok teşekkür ederim size denemeye çalışacağım

Çok sağolun progestan I ağızdan önerdi doktor gerçekten çok zor ya psikolojim bozuldu yatmaktan bişe yiyememekteb herşey yolunda olsun da razıyım sağolun önerileriniz için amin cümlemiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Bende aynı dertten muzdaribim. 8.haftama girmek üzereyim bulantılar artık beni mahfetti. Gece uykumda bile mide bulantısı ile uyanıyorum. Doktorada henüz gitmedim. Umarım bir yolu vardır bekleyeyim burada
Ben sırf su bulantılar yüzünden uyumak istiyorum ve sürekli de uyuyorum zaten

Gebelikte bulantının ne yazk ki bir çözümü yok
Tek yol bulantı ilacı kullanmak.. task ağrısı da rahim bebeğin tutunması için kendsni hazrlıyor 3 ay devam eder
Çok sağolun Allah yardımcımız olsun her güzelliğin bi zorluğu olur derler öyle bişe bu da zor olsa da sabredeceğiz

Çok sağolun Allah yardımcımız olsun her güzelliğin bi zorluğu olur derler öyle bişe bu da zor olsa da sabredeceğiz
Amin canım.. ben doğuma kadar kustum.. doğum olduğu an ağızımn tadı da düzeldi, bulantılarımda kesildi.. Güzelliği muhteşem olmasa kimse dayanamazdı bu duruma.. Kontrolde doktorunuza bulantıdan bahsedin size ilaç verecektir.. Sağlıkla doğsun bebeğiniz

Ac kalmayın ac kaldıkça bulantıniz artar. Biliyorum insanin cani istemiyor ama bu işi azaltmanın yolu midenin tok kalmasi
İlaçlar falan bende etki etmedi. Yeni yeni geçti bulantilarim şükür.
Progestani da doktora sorun fitil olarak kullanabilir miyim diye çünkü ağızdan alınırsa ağır bir ilaç o.
Allah kolaylık versin hepimiz geçtik bu yollardan insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ve bunların hepsi unutuluyor inanın.

Amin Allah razı olsun dediğiniz gibi yapayım

Yaaa öneriler için çok sağolun bişe istemeyip yemek çok zormuş gerçekten normalde iştahlı biriyim bu şekilde olunca zehra kendine gel diyorum bulantılar bi geçse sık sık yemem gerek dediğiniz gibi doktorda öyle demişti ama öyle yapmıyorum yapmalıyım amin güzel dualarınız için Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Rica ederim. Midenizin alacagi şeylerden sık sık yiyin. Özellikle gece uyumadan ac uyumamaya dikkat edin sabah bulantısı çok oluyor çünkü. Peynir zeytin vs bunlar iyi gelir.
Bir de ayva tavsiye ederim. Meyve genelde bulantiya iyi gelir ama ayva birçok arkadaşımda ve bende de ise yaradı.

Ben sırf su bulantılar yüzünden uyumak istiyorum ve sürekli de uyuyorum zaten
Valla vakit Baska türlü nasıl geçsinbende cok uyuyorum. Yürüyüs acık hava iyi gelir diyorlar birkaç sefer cıkayım dedim ama tüm duvar diplerine otura otura geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…