Selam arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum.öncelikle belirteyim Türkiye'de yaşamıyoruz ve türkçe ana dilim değil yazım ve ya anlatım bozukluğu ola bilir.küçükken annemi kaybettim ve babam sonra yeniden evlendi.yani üvey anneyle büyüdük abim ve ben.mayıs ayında da babamı kayb ettik.dün babamlara gittim babamın akrabası da ordaydı.kadın yemek sırasında anlatıyor önceki gün damadı kızı falan oraya gelmişler.(babam bu damadı severdi)adam tutmuş babamın telefonunu kurcalamış arkadaşları mesaj göndermiş sosyal medyadan onlara cevap yazmış işte ben oğluyum onu kayb ettik diye.ben duyunca sinirlendim ama bi şey söylemedim tatsızlık çıkmasın diye çünkü öyle anlayışlı bir insan değil.neyse bu gitti akşama yengem(abimin eşi)aradı.(onlar başka ülkede)babamın hesabını zeynayl26 mı kullanıyor diye sordular bizim paylaştığımız foroğrafa beğeni geldi çok kötü hiss ettik,bir an sanki ölmemiş eskisi gibi olduğunu düşündük dediler.ben de hayır ben kullanmıyorum ama her kesin elinde telefon dedim.her kes şifreyi ezberlemiş gelen giden kurcalıyor dedim.o an üvey annem hala normal bir şey gibi işte ben söyledim mesaj gelmişti kontrol et diye.ben gelince kontrol ederdim neden millete beğeni atıyor dedim.başkasının hesabını karıştırmaya utanmıyor mu ona ne dedim.işye yemedi ya telefonu baktı yerine koydu falan diyor.dedim onların orda ne hiss ettiğini düşünemiyor musun yengem de bir şey demeden bizi izliyor.bana sen saldıracak yer arıyorsun diyor.suçlu ben oldum.şimdi gerçekten ben mi suçluyum.hasas dönemde olduğum için aşırı mı tepki verdim.bir de babamın teli şifreli (doğum günü tarihi) ama her kes biliyor artık çünküher kesin elinde ben de buna sinirleniyorum.eski arkadaşlarıyla olan mesajlarını falan okumuşlar oturup.saygı falan kalmamış insanlarda.