TmmmMantari kendin baktiginda goremezsin ki. Tek caren doktora gitmen bence sendeki mantar. Gecelerini bosuna zehir etme ceken bilir o kasintinin ne kadar lanet bisey oldugunu
Bakireyim yani öyle bi durumum yok ama kaşınıyor of yaaaa tmm çok sağolunMantar maalesef. Bi dönem bende de oldu korkunç bişey
Hemen doktora git zaten bir iki krem verir acayip rahatlatsın. Ama Sak'ın geciktirme ilerlemesin. Muayene de etmez muhtemelen bundan korkuyorsan. Bu arada mantarı öyle bakınca göremezsin
Tmmmtehlikeli bişe değil demi
Mantar sadece evlilerde olmaz kii. Bende de bekarken olmuştu.Bakireyim yani öyle bi durumum yok ama kaşınıyor of yaaaa tmm çok sağolun
Canim ben evliyim, hic mantar olmadim sukurler olsun. Gecen idrar tahlili yaptirmistim her seyim normal cikti. Yani bunun bekarlikla falan ilgisi yok. Ergenlik cagina girdigimde bi kere idrar yolu enfeksiyonu olmustum sadece. Ondan sonra kadin hastaligim olmadi. Zaten seni alttan muayene etmezler, doktor sadece idrar isteyecek. Tedavin de ona gore yapilcak.Bakireyim yani öyle bi durumum yok ama kaşınıyor of yaaaa tmm çok sağolun
Canım akıntım çok açık sarı renkli ama gelirken beyaz ama kuruyunca sarı yani pedimde öyle gözüküyor..Sanmiyorum ayni durum bendede var. 24 yasindayim bekarim ve bu mantar illeti gelir arada beni yoklar sagolsun.
Canim cok ozel degilse ve yazmanda sakinca yoksa senin akintin nasil? Genelde akintin koyuysa ve kokuyosa ozaman tehlikeli olabiliyomus.
Birde hafif koku oluyor ama ağır değil öyleCanım akıntım çok açık sarı renkli ama gelirken beyaz ama kuruyunca sarı yani pedimde öyle gözüküyor..
Bide bende kist varmış doktor 2 ay sonra gel dedi 3 ay oldu gitmedimsağ kasık bölgemde. Ama benim adetim düzenli yani her ayın sonunda oluyor.
Canım akıntım çok açık sarı renkli ama gelirken beyaz ama kuruyunca sarı yani pedimde öyle gözüküyor..
Bide bende kist varmış doktor 2 ay sonra gel dedi 3 ay oldu gitmedimsağ kasık bölgemde. Ama benim adetim düzenli yani her ayın sonunda oluyor.
Çok teşekkür ederim..Aaaaa olmaz ama oyle doktoru ihmal etme heleki mevzu orasi oluncaSen hem kistin icin gitmis ol hemde simdiki sikayetlerini soyle, buyuk bi ihtimalle krem verir. Zaten yanlis bilmiyosam Turkiyede bekarsan alttan bakmiyolar, onun icin cekinecek biseyde yok. Hicde korkma kotu bisey cikarmi diye