• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı kasık ağrısı psikolojik mi

Birportrem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
73
32
3
28
Hanımlar merhaba benim de dün regl günümde olmadım bugün de olmadım 1 haftadır kaşık ağrısı bacak ağrısı uyuşma bel ağrısı ama en çok kasıklarım ağrıyor sürekli batma var iki kasıktada bazen sağ bazen sol bazen ikisinde de hissediyorum göğüslerim normal dün bugün hassaslaştı hemen test yapmak istemiyorum bir de yani bu kadar yoğun ağrı da psikolojik olur mu diye düşünüyorum ihtimal vermiyorum eşimle değerlendirmeleri de yaptık zamanında sizce olabilir miyim.

Test yapmayıp varsayım üzerine hamile olduğunuzu mu ikna edelim.Yani şuan mesela aşırı kasik ağrım var göğüslerim hassas ama regl geldi gelecek hamile değilim ben üsuttugum için kasıklarım agrioyor.Sizin ki inşallah hamilelikdir ama neden test yapmak varken bukadar belirtiyi düşünüp kendinizi yoruyorsunuz

Hanımlar merhaba benim de dün regl günümde olmadım bugün de olmadım 1 haftadır kaşık ağrısı bacak ağrısı uyuşma bel ağrısı ama en çok kasıklarım ağrıyor sürekli batma var iki kasıktada bazen sağ bazen sol bazen ikisinde de hissediyorum göğüslerim normal dün bugün hassaslaştı hemen test yapmak istemiyorum bir de yani bu kadar yoğun ağrı da psikolojik olur mu diye düşünüyorum ihtimal vermiyorum eşimle değerlendirmeleri de yaptık zamanında sizce olabilir miyim.
Benim de reglime 5 gün kaldı 3-4 gündür iki taraflı veya sağ-sol tek taraflı ağrılar yaşıyorum psikolojik mi bilmiyorum SAT 20 Eylül 3 Ekim yumurtlama 20 Ekim BAT gözüküyor

Korkma yap stres daha çok zararlı.Bnde iki yıl tek çizgi gördüm ama sonunda oldu şükür biran önce testi yap bence
Ben daha olmadım bir de benim regl öncesi aşırı şişkinliğim olurdu normalde iki gün öncesine kadar yine vardı ama dün bugün bütün şişkinliğim gazım gitti normalde reglden sonra şişkinliğim gazın giderdi anlamadım niye böyle oldu

Hanım merhaba bugün reglimin 3.günü ama hala olmadım belirti de yok bende erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı sizce hamile olma ihtimalim var mı
IMG_3609.jpeg

Silik çizgi gözüküyor evet hamile olabilirsin, kan verdin mi?Bu ay hiç belirti yaşamadın mı?
Kan veremedim maalesef ama bu fotoğrafını attığım erken gebelik testiydi. Bugün tekrar normal gebelik testi yaptım canım saniyesinde koyu kırmızı oldu muhtemelen hamileyim. Ben çok belirti yaşadım gerçekten bazı insanlar psikolojik diyor ama değildi. Yumurtlamadan sonra sırt bel ağrım yanıyordu resmen kasıklarım öyle sürekli batmalar ara ara regl ağrım geliyordu ha oldum ha olacağım diyordum sonrasında en farklı olanı yumurtlamadan sonra başladı mide yanmam çok oldu su içsem midem yandı bir de benim normalde adet olmadan 3-4 gün önce göğüslerim agrımaya başlardı acırdı bu ay hala göğüs ağrım olmadı kendinizi dinlemeyin diyorlar ama yani bir farklılık olduğunu anlıyor insan gerçekten

Kan veremedim maalesef ama bu fotoğrafını attığım erken gebelik testiydi. Bugün tekrar normal gebelik testi yaptım canım saniyesinde koyu kırmızı oldu muhtemelen hamileyim. Ben çok belirti yaşadım gerçekten bazı insanlar psikolojik diyor ama değildi. Yumurtlamadan sonra sırt bel ağrım yanıyordu resmen kasıklarım öyle sürekli batmalar ara ara regl ağrım geliyordu ha oldum ha olacağım diyordum sonrasında en farklı olanı yumurtlamadan sonra başladı mide yanmam çok oldu su içsem midem yandı bir de benim normalde adet olmadan 3-4 gün önce göğüslerim agrımaya başlardı acırdı bu ay hala göğüs ağrım olmadı kendinizi dinlemeyin diyorlar ama yani bir farklılık olduğunu anlıyor insan gerçekten
Hayırlı olsun canım senin adına sevindim :) bende de adetime iki hafta varken biraz belirti oldu sonra geçti gibi adetimi bekliyorum bakalım 😕

Back