Aşırı karın ağrısı

tugbagokhan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
76
0
6
Ankara
Bayanlar ben liseden beri sancılı bir adet geçiriyorum ama o kadar çok dayanılmaz oluyor ki anlatamam anca ağrı kesiciyle geçebiliyor ağrısı ağrıdan yerimde duramıyorum bunun nedeni ne olabilir acaba bana ağrı kesiciler olmadan tedavi yolu gösterirmisiniz ya da herhangi bir hastalığım olabilir mi ?

Hiç sanmıyorum şiddetli şekilde karnım ve arada da sadece sağ yumurtalığım ağrıyo idrar yollarında sıkıntı olsa her zaman ağrımaz mı?

bir arkadaşım adet sancısını şiddetli çekiyordu ona enfeksiyon demişlerdi diye hatırlıyorum
ama nerede enfeksiyon olduğunu hatırlamıyorum
adet dışında çok ağrır mı karnın

Adet dışında hiç ağrım olmuyor sadece adet olduğum o ilk saatler çok ağrım oluyor ağrı kesici içincede en fazla 1 saat içinde ağrı hafifliyor

kısa süreli çoğu kişide olur, damarlar genişliyor, gaz oluyor, karın ağrısı normal
ama çok korkuyorsan dr görün

Herkes evlenince geçer diyor ama banada sancının bu kadarı fazla geliyor tabiki artık evliliği bekliycem ya da doktoro gözükcem sanırım :)

Kızlar aynı sorun bende de var gecenin olmuş 3ü nerdeyse bi türlü uyuyamadim sancıdan adet sancısı çekiyorum ben doktora gitmek istiyorum da acaba adetliyken mi gitmeliyim yoksa bitince mi gitmeliyim ? Dayanamıyorum artık ya bel karın ağrısı ölüyorum su anda

Herkes evlenince geçer diyor ama banada sancının bu kadarı fazla geliyor tabiki artık evliliği bekliycem ya da doktoro gözükcem sanırım :)

Evlenince filan geçmiyor canım en azından benim geçmedi on aylık evliyim adet görünce yerlere yatıyorum ağrıdan saçımı başımı yoluyorum resmen bu saat oldu uyuyamadım.

İkimizinde sorunu aynı o zaman seni en iyi anlayan benim gibi sanırım :/
Doktoro gitmeyede korkuyorum açıkçası

arkadaşım aynı konuyu 3 farklı yere ağustostan beri açıp durmuşsun. hala karnın ağrıyorsa emsal niteliğinde cevap arayacağına doktora gitsen daha fayadalı olur sanırım. bizde karnının neden ağrıdığını öğrenmiş oluruz!

3 farklı yer bu konuyla ilgili demekki ama sen cevap vermek zorunda değilsin ya da okumak zorunda değilsin benm ilgimi çekemeyen konuları bn pek umursamıyorum mesela sende öyle yapabilirsin arkdaşım :)

3 farklı yer bu konuyla ilgili demekki ama sen cevap vermek zorunda değilsin ya da okumak zorunda değilsin benm ilgimi çekemeyen konuları bn pek umursamıyorum mesela sende öyle yapabilirsin arkdaşım :)

ben, benim konuma yorum yapan insanlara genelde itimat eder, umursarım. sende öyle yapabilrsin arkadaşım. neyse haklısın beni ilgilendirmez. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…