- Emoji Skoru
- 110
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Kiz normal olurmuaylık koruma iğnesi vuruldum normal reglim 6 günde bitti 10 gün sonra tekrar kanamam oldu ve bi haftadır sürüyor cok aşırı bi kanamam var normal mi bilgisi olan var mı
Baya bi kanamam oluyor dört beş ped değiştiriyorum iç çamaşırıma bile bulaşıyorCanim bence hemen dotkora git yani hafta içinde.... iğne sanırım cok iyi degil annemde 3 aylik ignelerden 2 defa oldu ve kanamalar başladı uzun geçmeyen tekrarlayan doktora görün
Düzensizlik yapar dedi doktor araştırdım lekelenme tarzında oluyormuş bazı kişilerde benim bildiğin sürekli kan akıyorKadin koruma yöntemlerinin hepsi düzensizlikleri yapar
Kimsenin bilgisi yok. Mu bişey söyleyin lütfen. Doktora mı gideyim
Merhaba canım, sırf bu yüzden korunma olarak güvenilir bir yöntem olsada adet düzensizliği korkumdan denemedim. Ama ablam yıllardır korunuyo bu şekilde. Normal düzensizliği, daha sonra aylarca adet olmayacaksın, veya birkaç damla pedi tamamen batırmayacak şekilde olduğunu söylemişti. Ama iğneyi bırakıncada devam ediyor , düzensizlik, geçmiş olsunaylık koruma iğnesi vuruldum normal reglim 6 günde bitti 10 gün sonra tekrar kanamam oldu ve bi haftadır sürüyor cok aşırı bi kanamam var normal mi bilgisi olan var mı
Ama sen lütfen ihmal etme korkutmak istemiyorum annemde bundan sonra tekrarlayan myom oldu rahmi alindi belki igneyle alakasi yok ama olsun iğne agir diye biliyorumBaya bi kanamam oluyor dört beş ped değiştiriyorum iç çamaşırıma bile bulaşıyor
Çok teşekkürlerMerhaba canım, sırf bu yüzden korunma olarak güvenilir bir yöntem olsada adet düzensizliği korkumdan denemedim. Ama ablam yıllardır korunuyo bu şekilde. Normal düzensizliği, daha sonra aylarca adet olmayacaksın, veya birkaç damla pedi tamamen batırmayacak şekilde olduğunu söylemişti. Ama iğneyi bırakıncada devam ediyor , düzensizlik, geçmiş olsun
Anladım geçmiş olsun gideceğim doktora.Ama sen lütfen ihmal etme korkutmak istemiyorum annemde bundan sonra tekrarlayan myom oldu rahmi alindi belki igneyle alakasi yok ama olsun iğne agir diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?