Aşırı kanama ve ağrı..

Angel_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
10
0
36
İstanbul
Merhaba öncelikle..
Arkadaşlar uzun uzun problemimi yazayım.Zaman ayırıp okuyan arkadaşlardan bilgi ve yardımlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..

Yeni evliyim, normalde adet görmüyordum(İlaç kullanmıyorum yumurtalıklar tembelliğe alışmasın diye, bundan dolayı senede 2-3 kere adet görürsem ne mutlu)
10 gün kadar önce ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım.Ve 4-5 gün önce adet oldum.
İlk başta inanılmaz sevindim.Akıntı olmadan direkt kanama oldu diye.Ancak aşırı kanamam var.Durum şöyle ki saatte ortalama 3 ped değiştirir hale geldim.
Kaç gün geçti yalnız hala sümüksü kan da geliyor.. Annem yılların acısı çıkıyordur diye dalgaya vursada ben endişelendim.23 yaşındayım ilk defa böyle adet oluyorum.

Ayrıca bel ağrısından ölüyorum resmen.. Minoset plus falan aldım banamısın demiyor..
Şuan bile öksürdükçe birşeyler geliyor yani..
Kan kalmadı vücudumda..
Not: Adet olmama nedenim ise böbrek üstü bezlerimde problem var.Yani hormonal bozukluk.İlaçlarımıda düzenli hiç kullanmadım..

Aynı olayları yaşayan var mı?
Bu kadar kanama normal mi? Pıhtı/sümüksü kan normal mi? Bel ağrısı normal mi?
Alışkın olmadığım ve bilmediğim için soruyorum..
Sevgiler..

ben bi doktora görün derim çok normal bişey gibi gelmedi bna cnm ya... görünmekte fayda var. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…