• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı ıslaklık

kriegerin

benim can oğlum
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
8.514
11
158
arkadaşlar eşinizle beraber olduğunuzda aşırı ıslaklık gelen varmı
oo çok iyi demeyin inanın kuruluk kadar kötü
doktora bile gitmeyi düüşünüyorum
varmı böyle durumda olan

:kedi:bende var cnm ama bi problem olduğunu sanmıyorum. çünkü bu durum bnde değişkenlik gösteriyor. şu aralar hormonlaım gayet ii olmalı ki ıslaklık fazlasıyla oluyor hatta böyle hissediyorum aktığını. ama bazen normal düzeeye iniyor. :kedi::kedi: yani bu senin isteğinle alakalı çoğunlukla cnm.. umarım benimkine benzer bi durumdur da sağlık poblemi değildir..kaydirigubbakcemile3

yatak yorgan kalmaz bea kötü tabe.
o değilde bu kadar bekarın bu konuda ne işi var :)))

hep mi aşırı ıslaklık oluyor ki canım
bu aralar yaşadığım aşırı özlemden kaynaklanmasın

Yanlış hatırlamıyorsam bir yerde okumuştum.Bunun bir hastalık olmadığını hatta kişiden kişiye değiştiği yazıyordu.Bazen bende de oluyor.Genelde uzun sürdüğünde:kedi: Şaşırıyorum insanlar uzun süren ilişkilerden nasıl zevk alıyor diye çünkü belli bir zaman sonra hiçbişey hissetmiyorum bazen :kedi::jeyyar:

belki fazla istemden kaynaklanıyordur benimde oluyor ama öyle aman aman değil ..
istek zamanları mevsimselmi nedir :kedi:

benimde öyle oluyor ama ben çözdüm bunu
eğer yumurtlama zamanlarımda ilişkiye giriyorsam çok ıslaklık oluyor
ama normal zamanda ilişkiye giriyorsam bazen kupkuru bile oluyor
evet vajinaya penisin girişini kolaylaştırıyor ama bazen aşırı ıslaklık zevk almana engel oluyor.
hastalık değildir bence.

canım bak ben bekarım ilişkimde olmadı hiç ama yumurtalama döneminde acayip derecede ıslaklık oluyor bende öle tahmin ediyorumki o dönemlerde çok ıslaklık oluyordur sende diğer zamanlardada aynı problemi çekiyorsan belki aşırı istektendir

gerektiğinden fazla ıslak olunca içinde bişey olduğunu bile hissedemiyosun...rahatsız eden konu bu...
bide bu fazla ıslaklığa fazla gevşemede dahilse,yaptığın şeyden hiçbişey anlamıyosun..
çok nadir bendede oluyo sönmez..nadir olduğu için pek önemsemiyorum..

Öncelikle şunu söyleyeyim bekarım ama yaşamakta olduğum bir cinsel hayat var. Bununla ilgili yaşadığım sorunları, sıkıntıları burada paylaşmaktan çekinmeyecek bir yapıdayım.
Bende de bazen aşırı kuruluk oluyor ama buradan öğrendim ki onun nedeni prezervatif kullanmaya bağlı bir kurulukmuş. O yüzden şu durum benim bi süredir yaşayamadığım bir durum. Ben ilişkinin daha kolaylıkla gerçekleşebileceğini düşünmüştüm, oysaki his kaybı yaşatıyormuş. Çok büyük bir problem değil gibi görünüyor ancak şüpheniz varsa doktora başvurun derim ben..

yumurtlama donemi degilde bende de herzaman hissedilebilir yogun sekilde islaklik oluyor..
nix inde dedigi gibi icinde birsey hissedemiyorsun..
bu da beni ister istemez rahatsiz ediyor..

25 yaşındayım. düzenli bi cinsel hayatım var. ancak ön sevişme ile başlayan ve birleşme sırasında artarak devam eden ıslaklık, seksten zevk almamı engelliyor.
erkek arkadaşım da bu konuda sıkıntılı. hem sürekli durup kurulayarak devam edelim diyorum. hemde fazla ıslaklık sayesinde ne o ne de ben dilediğimiz gibi zevk alabiliyoruz.
birçok zaman en önemli yerinde sevişmeyi kesip kurulamayla vakit kaybediyoruz

25 yaşındayım. düzenli bi cinsel hayatım var. ancak ön sevişme ile başlayan ve birleşme sırasında artarak devam eden ıslaklık, seksten zevk almamı engelliyor.
erkek arkadaşım da bu konuda sıkıntılı. hem sürekli durup kurulayarak devam edelim diyorum. hemde fazla ıslaklık sayesinde ne o ne de ben dilediğimiz gibi zevk alabiliyoruz.
birçok zaman en önemli yerinde sevişmeyi kesip kurulamayla vakit kaybediyoruz

arkadaşlar eşinizle beraber olduğunuzda aşırı ıslaklık gelen varmı
oo çok iyi demeyin inanın kuruluk kadar kötü
doktora bile gitmeyi düüşünüyorum
varmı böyle durumda olan

ahhhh ahhh eskiden bende çok ıslanırdım hemde çoook ama şimdi o günlerimi arıyorum,ıslaklık neden kötü olsunki,demekki çok isteklisiniz ben öyle düşünüyorum.

Back