Aşırı ıslak ama hissiz vajina

EceTequila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
2
0
1
Merhaba 22 yaşındayım ve 2 yıldır cinsel ilişkiye giriyorum ama hiç bir şekilde zevk alamıyorum. Daha hic orgazm olamadim. Ilişki öncesinde başlayan ıslakligim var ve iliski sirasinda hicbir sey hissedemiyorum. Gunluk hayatimda da bu ıslakligi hissediyorum ve beni asiri rahatsiz ediyor. Bazen kötü koku ve sarı renkte de olabiliyor artik kendimden tiksinmeye basladim. Buna nasil bir care bulabilirim?

iltihap kapmış olabılırsınız. Bir doktora gözükün.

İyi bir jinekolaga gorunmelisiniz.Kökü varsa mantar olabilir.İyi bir doktor sana destek olur.

O akıntının sürekli olması normal değil bana göre, cinsel istek ve yumurtlama döneminde olur. Sürekli oluyorsa mantar gibi bir rahatsızlık vardır.

Ayrıca hissiz vajina yoktur, odaklanamayan kadın vardır

Cinsel ilişkiden önce keşke bir doktora gidip muayene olsaydınız. 2 senede hiç çözüm yolu aramamak da bir acayip. Kötü kokuya nasıl dayanıyorsunuz nasıl sevişiyorsunuz?

Mutlaka bir jinokologa gorunmelisin.Bende de enfeksiyon vsr surekli tedavi olmama ragmen gecmiyor.Asiri rahatsiz edici bir durum evet.Ben enson 3 kur antibiyotik fitil hap ve flora duzenleyici kullandim gecti gibi ama tekrarladi.

Ara sıra olan birsey o. Kotu koku oldugunda asla yapmiyorum zaten.

Mantarın yada enfeksiyonun var işte arasıra siddetleniyordur okadar.
Vajinal duş, partner hijyeni, senin hijyenin hep etken artmasında.

Aklın sürekli akıntı ve kokuda olduğu için odaklanamiyor olabilirsin ilişki sırasında.
Sen iyisi git doktora fitil hap neyse kullan

Normal değil akıntınız, koku olmamalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…