Aşırı ince ve hassas tırnaklar

hicbuyumiycem

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
273
12
318
52
- Yurtdışı
kendimi bildim bileli tirnaklarim inceciktir, kat kat ayrilir, kirilir. son yillarda kotu olduklarindan dolayi akrilik yaptiriyordum. evet akrilik ile cok sert saglam ve guzeller fakat akriligi cikarttiktan sonra tirnakllarim daha da inceldi. o kadar inceler ki dokundugumda bile aciyorlar. hassaslastilar. asitonla ojeyi silerken bile yaniyor yani tirnak yok kadar inceler. toparlamalari icin bildiginiz birsey var mi? tirnak kalinlastirmak icin ne yapabilirim? suan kalyon kullaniyorum. bu arada sac ve tirnak icin multivitamin women kullaniyorum. baska bir topic okurken susam yagi onerisi okumustum ama siz baska ne onerirsiniz?

Her yolu denedim ama tırnaklarım hala çok güçsüz diyen biriyle karşılaştığımda kesinlikle Kalyon Tırnak Besleyici ile tanışmamıştır diye düşünüyorum. Kullanmaya devam et kesinlikle... Bende çok sorun yaşardım tırnaklarımla ama artık çok çok iyiler..
Kendi blog sitemde de bahsetmiştim bu üründen (blogda kadınlar kulübünün linki olduğu için paylaşmamın sakıncası olacağını sanmıyorum)
mmerwe: Kalyon Tırnak Besleyici - Güçlendirici Oje

Son düzenleme:
uzun süre oje kullanmazsanınz iyi olur çünkü tırnaklar hava almayınca daha çabuk kırılıyor.Bi de limon suyu ile ovmak gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…