Aşiri gaz sorunu hamilelik belirtsimidir kizlar

20Zeynaa

Annem gibi,anne olmak istiyorum!!!
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
84
35
18
Slm adetim 3 gun geçti sol ve sağ kasikta agrim var bide bunun yaninda aşiri gaz sorunu hiç böyle birşey yaşamamiştim ayrica hiç akintim yok test yaptim 2 gun önce negatif çikti yardimci olursaniz sevinirim

Slm adetim 3 gun geçti sol ve sağ kasikta agrim var bide bunun yaninda aşiri gaz sorunu hiç böyle birşey yaşamamiştim ayrica hiç akintim yok test yaptim 2 gun önce negatif çikti yardimci olursaniz sevinirim

Tekrar test yaptınız mı. Ben adete bir gün kala test yaptığımda kanda bakılmıştı hemde negatif çıkmıştı. 4 gün geçtikten sonra tekrar yaptırdığım da pozitifdi. Yani sizinde öyle olabilir. Bence testi tekrarlayın

Yok yapmadim cnm normalde çok şiddetli geçer adetlerim ama bu ay hiç birşey yok teklarlamam gerekiyor dimi 1 hafta beklim dedim

Ya aslinda korkiyorum tek çizgi görmekten biktim artik ☺

Anlıyorum sizi ama sonunda yine yapacaksınız. Bende 1.5 sene boyunca denedim. Her ay tek çizgi görmek çok kötü bir durumdu. Sonunda hamile kaldım ama 20.haftada sonlandırmak zorunda kaldım. Oyüzden üzülme. Her zaman hayırlısını dile

Çok uzuldum senin adina allah gönlune göre versin haklisin cnm korkmanin bi faydasi yok tekrardan oldimu gebelik sende

Çok uzuldum senin adina allah gönlune göre versin haklisin cnm korkmanin bi faydasi yok tekrardan oldimu gebelik sende

2 ay oldu kaybedeli. Tekrardan deniyoruz bakalım hayırlısı. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş. Sende tekrar yap test erteleme

İnşaılah cnm gönlune yuregine görr olur herşey yapicam benfe trkrarfan napim tek çizgide olsa ☺

Çok umutlu degilim ama haber veririm mutlaka alakan için çok tşk ederim sende belirti varmiydi ilk hamileliginde

Çok umutlu degilim ama haber veririm mutlaka alakan için çok tşk ederim sende belirti varmiydi ilk hamileliginde

Evet mide yanması olmuştu. Göğüslerim büyümüştü. Ve koku hassasiyetim vardı

Bende migde yanmasi ara ara oluyor göguslerimde şöyle kaşidigim zaman tirnak izlerim oldugu gibi kaliyor o kisim kirmizi oluyor anlamadim bunu dunde boynumdan yukari ara ara ateş basiyor gibi oldu ama çabuk geçti ve gece burnum tikaniyor psikolojik mi bilmiyorum bu kadar şey ☺

Üç gün gecikmeye bence bi kan verin ve evt benim aşırı gazlıydı şimdi hattladımda kendini strese sokma direk kan ver rahatla..

Ya ama hiç akintim yok benim nr bilim akşam bi test alacam sabah yaparim çok tşk ederim ilgine

Hadi ya valla gaza getirmeyin beni kizlar baya umitlendim ama hiç bukadar yaşamamiştim test yaptim adet 1 gun geçtikten sonra negatif çikti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…