Aşırı gaz Hamilelik belirtisi mi

ankarali_94

Anı yaşa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
1.283
643
53
31
Merabalar yeni üye oldumbiraz uzun ama ben 10 aylık evliyim 4 ay önce çocuk düsünmeye başladık. Ama ilk 3 ay 10 11 gün gecikme oldu geçen ayda 2 gün erken oldu ama çok değişik bi adet yasamıştım. Adetime 1 gün var 3 4 gündür acayip derecede gaz sıkıntısı yaşıyorum daha önce böyle hiç yasamamistim arada bi midem bulanıyo ama her gün değil dün arabaya bindiğimde midem çok kötü oldu biraz hava alınca kendime gelebildim normalde araba filan tutmaz. Hamilelik belirtilerimi acaba?

Bana gebelik belirtisi gibi gelmedi, bazen yediklerimizden içtiklerimizden bile gaz yapabiliyor bünyemiz.
Suyu şişeden içmek bile gaz yapıyormuş. Ben de 9 ay bekledim bebek olsun diye, o süreçte bir ay 10 gün bir ay 5 gün öyle adet gecikmelerim oldu, yemeğe giderdik midem bulanır kalkardım masadan, hepsi strestenmiş meğer dedim sonra.
En garanti kan testi, o da gecikme yaşadıktan sonra, ki bana 10 gün gecikmeden sonra kan testi yapılsa daha sağlıklı bile dedi bir sağlıkçı arkadaşım.

ankarali_94Yeni ÜyeÜye
Haklısınız bazı yerde belirtilerden bazı yerde değil diyolar bakalım yine bugünle beraber 3 gün gecikti 10 gün geçsin bakalım muayene olacağım kist falan olmasında

ankarali_94Yeni ÜyeÜye
Haklısınız bazı yerde belirtilerden bazı yerde değil diyolar bakalım yine bugünle beraber 3 gün gecikti 10 gün geçsin bakalım muayene olacağım kist falan olmasında
Valla bu süreçte iyiye kötüye kendimizi hazırlamaktan bıkıyoruz ama yapacak bişey yok, inşallah dilediğin gibi olur

bende de adet olacagım zaman hem gazım olur hemde sıkıntısız wc ye çıkarım
ozaman adet olacagımı anlarım
ama bu ay tam 1 hafta önce tahmını adet tarıhıme göre tabiii göslerimde ağrı oldu bir anda ve ara ara sızlamaya devam etti ,
sende ıns pozitif çıkar canım

Hiç bu kadar gaz olmamıştı bazı yerlere baktığımda da belirtililerden biri yaziyodu. çok teşekkür ederim inşallah canm hayırlısı ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…