İnşallah onu görmeyeceğin bir ortama sahip olursun kuzumÖyle yapıyorum zaten.seviyeli duruyorum.
İnşallah bu tip insanların olmayacağı bir ortama sahip olurum.İnşallah onu görmeyeceğin bir ortama sahip olursun kuzum
Çok takılma bence ya haytta neler var tek sıkıntın o kız olsun. Ölüm var açlık var evlat acısı varİnşallah bu tip insanların olmayacağı bir ortama sahip olurum.
Evet doğru diyorsun ama bazen mantığın duyguların önüne geçemiyor. Normal sağlıklı düşününce kendime kızıyorum bünün için mi hayatı kendine zehir ediyorsun diye .Çok takılma bence ya haytta neler var tek sıkıntın o kız olsun. Ölüm var açlık var evlat acısı var
evet düşünsenize bir gün ölüp gideceğiz ya daha ne olsun...bencede bende akraba vs çok takıldım kendi kendimi yedim. oysaki iki günlük dünya sağlık olsun huzurlu olmaya bakmak gerek.
aynen öyle hayatta olan kötü şeyleri düşün ve şükret bence yaşadığın hayata. kırık bir kız için kendini üzmeEvet doğru diyorsun ama bazen mantığın duyguların önüne geçemiyor. Normal sağlıklı düşününce kendime kızıyorum bünün için mi hayatı kendine zehir ediyorsun diye .
İşte taktik veren birisiBol bol dayak arkadaşlar.
Bencede içimizde hiç bir şey tutmamalıyız keşke şunu söyleseydim gibi şeyler insanın kafasını çok kurcalıyor yiyip bitiriyor.Bende bu konuyla ilgili baya mucadele verdim diyebilirim. Söyleyemediğiniz hersey size dert olur. Bunu dogru yerde ve zamanda yaparsan pismanlik yaşamaz gece yatinca gunun olayini. Kafanda tekrar tekrar canlandirmazsin.
Tamamen vurdumduymaz olmayi beklemeyin herkesin bi fitrati var. Bende duygusalim mesela ama kabullendim. Ve bunu minimuma indirmeye çalıştım. Bol bol kitap okuyun özgüven ne kadar gelişirse insanlari okadar az takiyorsunuz. Hata yapma payi birakin kendinize yanlis sozler davranislariniz olabilir.uzerinde cok takılmayın. Kendinizle barışık oldugunuzda baskasi sizle ugrassa bile kendinizi suçlamıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?