canım bepanten evigen tam olarak ne ilk kez duydumbenimde saçlarım yanmıştı hemde çook kötü bi şekilde aynı talaş gibi duruyodu.
ben bepanten evigen ve badem yağını karıştırıp haftada 2 kere maske yaptım.
bide jhon frieda nın şampuan saç kremi ni kullanıyorum çok memnunnum tavsiye ederim
şekil vemek içinde yine jhon frieda nın bukle belirginleştirici spreyi var onu kullanıorum elektriklenmeden eser yok.
şuan saçlarımahekes bayılıyor. ben çok memnunum canım sanada tavsiye ederim.çok çektim yanık saçtan anlayabiliorum seni :)
yok canım doktor önermedi bende siteden araştırrmıştım saçlarım o kadar kötüydüki sürekli bişiler sürüodum kafama sonundada buldum. eczaneden bepanten ve evigen kapsüllerinden al. bi kabın içine 2 ampul bepanten 2 kapsül evigen dök ( biraz zorlanabilirsin tavsiyem şırınga kullanmanda) badem yağı dök göz kararı. saçını bir kere şampuanla güzelce yıka havluyla nemini al sonrada bu karışımı saçına dipten uca sür masaj yaparak. kafana havluyu dola. en az 1 saat beklet ben gece yapıorum sabah yıkıorum. sonrada yıka çok iyi geliyor
yok canım doktor önermedi bende siteden araştırrmıştım saçlarım o kadar kötüydüki sürekli bişiler sürüodum kafama sonundada buldum. eczaneden bepanten ve evigen kapsüllerinden al. bi kabın içine 2 ampul bepanten 2 kapsül evigen dök ( biraz zorlanabilirsin tavsiyem şırınga kullanmanda) badem yağı dök göz kararı. saçını bir kere şampuanla güzelce yıka havluyla nemini al sonrada bu karışımı saçına dipten uca sür masaj yaparak. kafana havluyu dola. en az 1 saat beklet ben gece yapıorum sabah yıkıorum. sonrada yıka çok iyi geliyor
kestirmekten başka çare yok arkadaşım. o yanıklar kesilmeden asla gitmez.
kürle, yağla bilmem neyle uğraşma vakit kaybı. her ay 1-2 cm kestirirsen birkaç aya toparlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?