• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Aşırı derecede yıpranmış saçımı ne uygulayabilirim kızlar lütfeeen yardım !!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

aybuke38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
35
0
36
Kayseri
:43: Kızlar ben doğal hali kıvırcık olan bi saça sahibim.. 2 yıl falan hiç kestirmeden saçımı düzledim. hiç doğal haliyle kullanamıyorum çünkü elekteikli acayip bi saç ben de mecburen saçımı düzleştirmekte çare buldum..ve bu sene içinde de açıcıyla açtırıp boya yaptırdım ama bu sefer de daha beter yandı ve şuan saçlarım felaket durumdaaa :43: ..Bir sürü şey araştırdım ama enüz bişey denemedim. Önerebileceğiniz ürün var mııı???

benimde saçlarım yanmıştı hemde çook kötü bi şekilde aynı talaş gibi duruyodu.
ben bepanten evigen ve badem yağını karıştırıp haftada 2 kere maske yaptım.
bide jhon frieda nın şampuan saç kremi ni kullanıyorum çok memnunnum tavsiye ederim
şekil vemek içinde yine jhon frieda nın bukle belirginleştirici spreyi var onu kullanıorum elektriklenmeden eser yok.
şuan saçlarımahekes bayılıyor. ben çok memnunum canım sanada tavsiye ederim.çok çektim yanık saçtan anlayabiliorum seni :):54:

benimde saçlarım yanmıştı hemde çook kötü bi şekilde aynı talaş gibi duruyodu.
ben bepanten evigen ve badem yağını karıştırıp haftada 2 kere maske yaptım.
bide jhon frieda nın şampuan saç kremi ni kullanıyorum çok memnunnum tavsiye ederim
şekil vemek içinde yine jhon frieda nın bukle belirginleştirici spreyi var onu kullanıorum elektriklenmeden eser yok.
şuan saçlarımahekes bayılıyor. ben çok memnunum canım sanada tavsiye ederim.çok çektim yanık saçtan anlayabiliorum seni :):54:
canım bepanten evigen tam olarak ne ilk kez duydum :43: bi de bişey sorcam benim saçlar felaket kıvırcıık işe yaraar mı dersin :43:

Canım bi de nasıl kullancam hangi miktarda katcam bepanteni?? biraz araştırdım şimdi de doktor falanmı önerdi bunu sana

yok canım doktor önermedi bende siteden araştırrmıştım saçlarım o kadar kötüydüki sürekli bişiler sürüodum kafama sonundada buldum. eczaneden bepanten ve evigen kapsüllerinden al. bi kabın içine 2 ampul bepanten 2 kapsül evigen dök ( biraz zorlanabilirsin tavsiyem şırınga kullanmanda) badem yağı dök göz kararı. saçını bir kere şampuanla güzelce yıka havluyla nemini al sonrada bu karışımı saçına dipten uca sür masaj yaparak. kafana havluyu dola. en az 1 saat beklet ben gece yapıorum sabah yıkıorum. sonrada yıka çok iyi geliyor:14:

yok canım doktor önermedi bende siteden araştırrmıştım saçlarım o kadar kötüydüki sürekli bişiler sürüodum kafama sonundada buldum. eczaneden bepanten ve evigen kapsüllerinden al. bi kabın içine 2 ampul bepanten 2 kapsül evigen dök ( biraz zorlanabilirsin tavsiyem şırınga kullanmanda) badem yağı dök göz kararı. saçını bir kere şampuanla güzelce yıka havluyla nemini al sonrada bu karışımı saçına dipten uca sür masaj yaparak. kafana havluyu dola. en az 1 saat beklet ben gece yapıorum sabah yıkıorum. sonrada yıka çok iyi geliyor:14:

bendede aşırı dökülme yıpranma vardı çözümü halis zeytin yağı na sarmısak ezip beklettim 1 2 hafta ve saçıma haftada 1 kez sürerken yumurta sarısıyla sürdüm canlandı parladı güzelleşti hala ayda bir yapıyorum tavsiye ederim arkadaşım kolay gelsin

kestirmekten başka çare yok arkadaşım. o yanıklar kesilmeden asla gitmez.
kürle, yağla bilmem neyle uğraşma vakit kaybı. her ay 1-2 cm kestirirsen birkaç aya toparlarsın.

Tatlım bi de bişey daha sorcam..bazıları şampuana katıyomuş bu kapsülü. ikisinin farkı ne? senin bahsettiğin şampuana katmadan dimi??

kestirmekten başka çare yok arkadaşım. o yanıklar kesilmeden asla gitmez.
kürle, yağla bilmem neyle uğraşma vakit kaybı. her ay 1-2 cm kestirirsen birkaç aya toparlarsın.

Canım çok haklısın kestircem kestirmesine de saçım felaket dercede kıvırcık ve üstelik de elektirikli:(( kısa saç kullanamıyorum.delircem artık bu saçlaa :((

Back