How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Aşırı derecede Mide bulantısı

RagnarLodbrok

Ölürken gülüyorum
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
3.666
5.469
158
Merhaba arkadaşlar şu an 6+4 günlük hamileyim 4 gün önce mide bulantılarım aşırı derecede başladı. Son 3 gündür de acayip derecede kusuyorum. 1 kere acillik oldum. 2 defa serum taktılar. Yarın ilk defa kendi doktoruma gideceğim. Artık kusarken kan geliyor. Mide ülserim,reflüm, gastritim var. Şimdiden psikolojim değişti. Geceleri uyurken mide bulantısıyla uyanıyorum. Benim durumumda olan var mı? Lütfen birbirimize destek olalım. Doktoru ilaç yazan var mı? İlaç işe yarıyor mu?

Kimsenin midesi bulanmıyor mu?

canim seni en iyi ben anlarim Allah yardimcin olsun.gecen sene kizimda 2bucuk ay hastanede yattim bulantidan.sabah 7de basliyodu ertesi gune kadar 15 defa kustugumu biliyorum en son kan gelince acile kosuyodum buyuk sari bi serum takiyolardi 2 saat rahatliyodum sonra yine...

Son düzenleme:
malesef doktor yatmam gerektigini soyledi 1hafta yatip 1gun evde durup tekrar acile kosuyodum yatis yapiyorlardi dramamini metmapit daha bi suru bulanti ilaci ignesi hic bisey fayda etmiyodu seruma iki tane igne yapiyolardi o iyi geliyodu gozlerimde su kalmamisti kizimi saglikla kucagima aldim ama inan hayatimin en zor gunleriydi 18 haftalik olunca ciktim.hstaneden evde igneye devam ettik 2 hafta sonrada aniden kesildi inanamiyodum kusmadigima hergun aglardim sadece yogurt yerdim cok ama cok zor gunlerdi Lutfen sende sabirli ol

malesef doktor yatmam gerektigini soyledi 1hafta yatip 1gun evde durup tekrar acile kosuyodum yatis yapiyorlardi dramamini metmapit daha bi suru bulanti ilaci ignesi hic bisey fayda etmiyodu seruma iki tane igne yapiyolardi o iyi geliyodu gozlerimde su kalmamisti kizimi saglikla kucagima aldim ama inan hayatimin en zor gunleriydi 18 haftalik olunca ciktim.hstaneden evde igneye devam ettik 2 hafta sonrada aniden kesildi inanamiyodum kusmadigima hergun aglardim sadece yogurt yerdim cok ama cok zor gunlerdi Lutfen sende sabirli ol
Bir gün gececek değil mi? Midem çok agrıyor şu an yarım saat önce kustum ben de. Asit geliyor genzime agzımı sulandırıyor. Bugün doktoruma gidicem söyleyeceğim tüm yaşadıklarımı. Allah evladınızı size bağışlamış maşallah size.

Bir gün gececek değil mi? Midem çok agrıyor şu an yarım saat önce kustum ben de. Asit geliyor genzime agzımı sulandırıyor. Bugün doktoruma gidicem söyleyeceğim tüm yaşadıklarımı. Allah evladınızı size bağışlamış maşallah size.

kesinlikle aniden.gecicek ve sen sasiracaksin bu sefer istahin artacak lutfen benim.gibi kendini yipratma ben 5 yio.sonra kavusmustum.kizima bide bn bulantidan yatarken yanimda kanamadan yatip dusuk yapanlar vardi bana ozneirlerdi aglarlardi keske dusmeseydi bizde bulantidan yatsaydik diye inan bizimki en hafifi onlarin yaninda.hergun gececek bebegimi kucagima alicam ve bugunleri bende baskasina tebessumle anlaticam diye gecir zamanlarini bide bej aktardan zencefilli seker almistim sabahlari bulanti baslamadan yerdim insallah sende faydasini gorursun canim

kesinlikle aniden.gecicek ve sen sasiracaksin bu sefer istahin artacak lutfen benim.gibi kendini yipratma ben 5 yio.sonra kavusmustum.kizima bide bn bulantidan yatarken yanimda kanamadan yatip dusuk yapanlar vardi bana ozneirlerdi aglarlardi keske dusmeseydi bizde bulantidan yatsaydik diye inan bizimki en hafifi onlarin yaninda.hergun gececek bebegimi kucagima alicam ve bugunleri bende baskasina tebessumle anlaticam diye gecir zamanlarini bide bej aktardan zencefilli seker almistim sabahlari bulanti baslamadan yerdim insallah sende faydasini gorursun canim
Çok şükür halimize. Çok sag ol yorumların için canım. Mide hastalıklarımdan ötürü zencefil pek iyi gelmiyor ama çayını almıştım ne olur ne olmaz diye onu deneyeceğim.

Çok şükür halimize. Çok sag ol yorumların için canım. Mide hastalıklarımdan ötürü zencefil pek iyi gelmiyor ama çayını almıştım ne olur ne olmaz diye onu deneyeceğim.

dene canim insallah daha cabuk gecer gunde 1 tane maden suyu icerdim ve yogurt ayran hic ihmal etmezdim Rabbim kolay gecirmeni saglasin sadece kendini yipratma emin ol.gececek ve sen keyifle doguma gideceksin :)

Bugün kan kusmam fazlalasınca acile gittim. İki tane daha serum verdiler. Bi tanesine mide bulantısı ilacı koydular. Çok şükür iyi bir ilacmış ki 8-9 saattir midem bulanmıyor. Daha sonra kadın doğumcuma gittim. Bebeğimin kalp atışını duydum ilk defa ilaç gibi geldi.:nazar::KK200: Doktorum günde 3 kez içmem için bir tane mide bulantısı ilacı ile günde 2 kez kullanılmak üzere fitil verdi. İnşallah işe yarar onlarda. İstersen hastanede yatırayım dedi. Ben de ilacı denemek istedim. Benimle aynı durumda olan kardeşlerim lütfen ümitsizliğe kapılmasınlar. Doktorlarıyla konuşsunlar. Allah hepimize şifa versin bu güzel kandil gününde. İsteğen herkese bebek nasip etsin. Saglıklı sürec yaşatsın. Amin.

Back