Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Asiri derecede kuru ve yipranmis saç :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Giz-m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
248
5
96
37
- Yurtdışı
Slm kizlar.. benim saçim asiri derecede kuru, yipranmis ve ince telli.. saç tellerini kalinlastirmak, saçlari nemlendirmek için ne tür bi bakim uygulamaliyim?

Swarzkopf Bonacure in Acil Kurtarma Serisinin ise yaradigini duymustum, tecrübesi olan var mi?

Birde yaglarla bakim yapanlar var saçlarina.. bana tam olarak kesin sonuç veren bi formül önerebilirmisiniz... kuru kuru, kabarik ve elektriklenen saçlarimdan biktim

selam kizlar ben bi maske yapiyorum cok iyi geliyo saclarim yumusacik oluyo ilik zeyttin yagi bir yumurta badem yagi yaglari sac miktarina göre ayarlayin saca sürün masajla yarim saat kirkbes dakika falan bekleyin yikayin bunu haftada iki kez yada bir kez yapin sonuc süper parlak saglikli saclar

yaglari isitmadan mi sürüyosun cnm basina? birde saçlar yagli iken tarasak nasil olur?

ben taramiyodum canim ama masajla sürsen daha iyi sadece zeytin yagi biraz ilik olcak digerleri normal ilitmiyoruz kkuaförlerde söyler zeytin yagi ilik olunca etki edermis ordan aklimda kalmisti

saçımıza yağ sürsek bitlenmez mi ki ben korkuyorum :/ hem öyle şanssızım ki olur valla:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…