tutimi süpersinne güldüm yahu:)
Konuya gelirsek bende böcek tırsığıyım ama benim bir çeşidine karşı korkum var oda HAMAM BÖCEĞİ((((
Yavrusu,babası ne tip ve şekilde olursa olsun onları gördüğüm anda kendimden geçiyorum.Geçenlerde yeğenim sokakta hamam böceğini aldı üstüme attı ben önce ihtimal vermedim atacağına anam sonra bir baktım üstümden yere düşmez mi vallah yeğenimi sokak süpürgesiyle kovaladım
ben de korkuyorum örümcekten.özellikle tarantuladan.o bacakları ayırıp yürümeleri bitiriyo beni.bi tarantulayla arabada karşılaşsam ben de atarım heralde kendimi.
çözümü düşünmemekte.bi ara tarantulalar hakkında belgeseller falan izledim,o da bi canlı dedim sevmeye çalıştım.fayda etmedi.bulaşık yıkarken lavaboda gördüm en son ufacık bi örümcek,bulaşığı falan bıraktım kaçtım.
tarantulamımerak etmeyin onla karşılaşmanız biraz zor zaten
bide büyük çekirgelerle aram yok daha alamadım onları elimeküçüklerini seviyorum ama
Ben de evin merdivenlerinde görüp de eve girememiştim çocukken.saatlerce dışarda takıldım napıyım.çekirge bi değişik hayvan.eve bi kerede cekirge girdi anahtari cekirgeye teslim edip evden cikacaktim nerdeyse
eve bi kerede cekirge girdi anahtari cekirgeye teslim edip evden cikacaktim nerdeyse
Bi kere köydeyiz oturuyoruz kanepeden sirtima birsey dustu icine ben bir bagriyorum dedim hamam böcegi girdi heralde sirtimda bisey var diye deli dana gibi dolaniyorum neyse actilar baktilar ne cikti dersiniz ananemin tansiyon ilaci paketi
ay midem bulandi kiz mikrop yuvasi onlar niye eline aliyor,
benim uzerime atsa bi guzel komalik ederdim onu,
sonrada ustumdekileri cope atardim,
hatta banyodada aglaya aglaya bi saat ovalanirdim
Canımcığım şöyle anlatayım; olay gece 12 sularında oldu zaten sokak karanlıktı bu üstün zeka yeğenim eline bir tahta parçası almış onu bana doğru savurdu aha hamam böceği attım dedi (ellemedi yani) sonra ben oralı olmadığım halde gözucuyla üstüme bir baktım kara birşey ayağımın ucunda meğerse pardesüme gelmiş direkt yere düşmüş tabii ben o sinirle sokağın sonuna kadar deli danalar gibi kovaladım çocugu:) zaten üstümü dezenfekte ettim
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/522604-cani-sikilan-gelsin-637.html*
Buradan devam edelim geyige gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?