aşırı böcek fobisi

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Benim böcek fobim öyle böyle değil artık gerçekten bıkmaya başladım en küçüğünü bile görünce en iyi ihtimalle yarım saat kendime gelemiyorum eğerki biraz büyükse baygınlık geçirme derecesine geliyorum çığlık çığlığa koşup evden çıkıyorum geçen gün arabada başımıza geldi ve az daha kaza yapıcaktık benim yüzümden kapıyı açıp atıcaktım kendimi nerdeyse ya tamam mantıklı düşününce o bana ne yapabilirki diyo insan ama ben onu gördüğüm anda kendimden geçiyorum nasıl kurtulabilirim bu durumdan yardım edin lütfen çimlere uzanamıyorum tatillere bi ton böcek ilacıyla gidiyorum hayatımı zorlaştırıyo

Ben senin kadar değilim de korkarım böceklerden.

Özellikle kara fatmalardan :18: kırkayaklardan :18:

Bak aklıma düşürdün kaşınmaya başladım korkudan :18:

Bu dereceye ulaşan fobilerde ilaç tedsavisi+terapi uygulanıyor diye biliyorum, bir uzmandan destek almayı düşündün mü?

konuyu okur okumaz kaşınmaya ve orda varmıdır burda varmıdır dıye aranmaya başladım yıllardır pikniğe bıle gıtmem sırf bu yuzden

canım bunu tedavisi varmı bilemedim :26: ama ben böcekleri bile severim hamamböcekleri hariç onlar biraz tiksinç geliyor nedense öteki böcek örümcekleri elime alırım korkma sev sev

canım bunu tedavisi varmı bilemedim :26: ama ben böcekleri bile severim hamamböcekleri hariç onlar biraz tiksinç geliyor nedense öteki böcek örümcekleri elime alırım korkma sev sev

Tuti sen ne diyorsun ya
İmkanı yok ben elime felan alamam
Düşüp tahtalı köyü boylarım kalp krizinden
Sen fear factore neyim katılsana

Benden bitane daha varmış demekki...Al bendende okadar..Kafayı yiyorum geçen evde göördüm öyle eşimin ödü koptu bişey oldu diye.Dayanamıyorum böyle tüylerim diken diken oluyor hemen kaşınıyorum.Bi kere inanamıcaksın evlendim 3 ay kaynanamla oturdum evleri bahçeli karaböcek varya ona bastım..Işığı bir açtımki bayılıyorum dedim galiba..Kendime gelemedim kaç gün..Şu an bile içim bi tuhaf oldu..Büyüğüü küçüğü farketmiyo dayanamıyorum valla

Ay öyle bir yazmışın ki sanki ben bastım :18:
Ben çok ufak böceklerden korkmam da büyüklerden fena tırsarım.
Gece görsem hemen eşimi kaldırırım
Adam gene mi böcek diyerek uyanır zaten otamatikman
Napayım ben öldürmeye bile korkuyorum
Bir de şu çekirgeler var aman Allahım :18: :18: :18: zıp zıp zıp...

böcek öldüremem bende benımde kıralık katılım eşim çıtırtt dıye çıkan sese deliriyorum

Son düzenleme:
Tuti sen ne diyorsun ya
İmkanı yok ben elime felan alamam
Düşüp tahtalı köyü boylarım kalp krizinden
Sen fear factore neyim katılsana

katılabilirim aslında bigün otobüsteyim bi baktım osuruk böceki camlarda kapalı yeni otobüslerden yasık çıkamıyor aldım elime inenekadar gezdi kollarımda falan herkes bakıyor inince bi bitkiye koydum özürlüğüne kavuştu

ben öldürmem sinek sivrisinek bile öldürmem yesinler beni kamuya açığım bu cüsseyle bitmem ya

Son düzenleme:
Ay örümcek demeyin
Bizim evde iki kapı var biri apartmana, mutfak kapısı ise bahçeye çıkıyo. Allah'm yaz geldi ya kapıyı açık bulan dalıyo içeri gece kırkayaklarla yarış yapıyorum koridorda hadi o hızlı yürüyo diye rahatsız oluyorum.
Ama örümcek yok mu bayılcak gibi oluyorum, en miniğine kadar resmen tansiyonum düşüyo, gözlerim kararıyo, tüylerim diken diken oluyo:18:

Gece 4-5 gibi de görsem babaaaaağğğğ diye çığlığı basıyorum adam bi'geliyo bit kadar şu zıplayan örümceklerden sonrası hep azar

Valla çözüm bulan bana da söylesin çünkü her yerdeler Akrep bile gördüm de gıkım çıkmadı ama şu örümcek o bacaklarını kımıldattı mııı (yazarken ürperip titreme geliyo gidiyorum ben bu konudan )

ben öldürmem sinek sivrisinek bile öldürmem yesinler beni kamuya açığım bu cüsseyle bitmem ya

tutimi süpersin ne güldüm yahu:)
Konuya gelirsek bende böcek tırsığıyım ama benim bir çeşidine karşı korkum var oda HAMAM BÖCEĞİ((((
Yavrusu,babası ne tip ve şekilde olursa olsun onları gördüğüm anda kendimden geçiyorum.Geçenlerde yeğenim sokakta hamam böceğini aldı üstüme attı ben önce ihtimal vermedim atacağına anam sonra bir baktım üstümden yere düşmez mi vallah yeğenimi sokak süpürgesiyle kovaladım

bende onları pek sevmiyorum eskiden bikaç sefer çıplak ayak üstüne basmışlığım var yanlışlıkla :18: tiksinmişim heralde missblue örümcekten korkulurmu yahuu hiçbişey yapmıyolarki ben alıyorum elime bişey yapsalar bana yaparlar neden korkuyosunki arı falan olsa neyse hoş ben arılarıda alıyorum elime

Benimde fobim var ama bayginlik gecirecek yada kendimi arabadan atacak kadar degil
En kötü ihtimalle bagiririm arabada filan denk gelsem hatta aglarim belkide...
Cok sukur evimin icinde yok bocek ama cem kenarlarina ag yapanlar var,
ve cam silmek benim icin iskence cunku onlar yuruyunce ben tuhaf oluyorum,
oldurmek istemiyorum ama malesef
Bende konu acmistim yaz geldi böcekler geldi diye,
gecen gun camin onunde kelebek sandim ama bocekmis dis tarafta,
icime dert oldu cami acinca iceri girer diye iteleyerek assagi attim malesef ALLAH AFFETSIN,
ama butun gun kasindim bocegi ellemedigim halde ellemisim gibi..
sinekten bile cekiniyorum korkumu tiksintimi artik bilmiyorum,
ama en sevmedigim bocek hamam bocegidir umarim hic rastlasmayiz

Ayyy bende hamam bocektn nefret ederim rresmen yerde gordum gecen kendim olsam ceker kapi cikardim ama iki cocugum var ay hem ciglik attim hem oldurdum ne bagirdim ay millet beni kesiyolar sancak ama sonuc oldurfum ay koca iki anteni vardi iykkkk

Ya elimde tırtıl mırtıl gezdiririm ama yok işte örümcekte bi'şey var. Bazen inceliyorum uzaktan diyorum ne yapabilir ki bu bana amaa gel gelelim burun buruna gelince beni kalpten götürme olasılığı var

Korkuyorum ya hep beni bulur Bahçede herkes aynı yerden geçer örümcekle ağına bi'ben takılırım, pikniğe giderim okadar kişiyi pas geçip ağaçtan süzülerek benim omzumda yer bulur vs

Keşke ben de hamamböceğinden, yılandan vs.korksaydım hiç olmazsa günlük hayatta az görünür şeyler. Örümcek sağolsun maşallahı var

bende onları pek sevmiyorum eskiden bikaç sefer çıplak ayak üstüne basmışlığım var yanlışlıkla :18: tiksinmişim heralde
Neeeeeeeeeee üstüne basmak mı:O
Aman Allahım sen koru ben aynı oda da bulunmaktan delilirirken üstüne bassam bayılırım galiba:)
Ama size imrendim ne güzel hiç çekinceniz yok böceklerden.
Yaz geldi ya biz çıldırırken sizin kafanız rahat olacak:)

ben de korkuyorum örümcekten.özellikle tarantuladan.o bacakları ayırıp yürümeleri bitiriyo beni.bi tarantulayla arabada karşılaşsam ben de atarım heralde kendimi.
çözümü düşünmemekte.bi ara tarantulalar hakkında belgeseller falan izledim,o da bi canlı dedim sevmeye çalıştım.fayda etmedi.bulaşık yıkarken lavaboda gördüm en son ufacık bi örümcek,bulaşığı falan bıraktım kaçtım.

benimde böcek fobim vardır konu başlığını okur okumaz kaşınmaya başladım böcek olan ortamda kolay kolay duramam dursam bile sürekli gözüm onda olur bana doğru geliyo mu duruyo mu bi an gözümden kaçırsam acaba sırtımda mı nerde odamda böcek görsem biri onu odadan çıkarmadan hayatta uyuyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…