canım bunu tedavisi varmı bilemedim :26: ama ben böcekleri bile severimhamamböcekleri hariç onlar biraz tiksinç geliyor nedense öteki böcek örümcekleri elime alırım korkma sev sev
Benim böcek fobim öyle böyle değil artık gerçekten bıkmaya başladım en küçüğünü bile görünce en iyi ihtimalle yarım saat kendime gelemiyorum eğerki biraz büyükse baygınlık geçirme derecesine geliyorum çığlık çığlığa koşup evden çıkıyorum geçen gün arabada başımıza geldi ve az daha kaza yapıcaktık benim yüzümden kapıyı açıp atıcaktım kendimi nerdeyse ya tamam mantıklı düşününce o bana ne yapabilirki diyo insan ama ben onu gördüğüm anda kendimden geçiyorum nasıl kurtulabilirim bu durumdan yardım edin lütfen çimlere uzanamıyorum tatillere bi ton böcek ilacıyla gidiyorum hayatımı zorlaştırıyo
Benden bitane daha varmış demekki...Al bendende okadar..Kafayı yiyorum geçen evde göördüm öyle eşimin ödü koptu bişey oldu diye.Dayanamıyorum böyle tüylerim diken diken oluyor hemen kaşınıyorum.Bi kere inanamıcaksın evlendim 3 ay kaynanamla oturdum evleri bahçeli karaböcek varya ona bastım..Işığı bir açtımki bayılıyorum dedim galiba..Kendime gelemedim kaç gün..Şu an bile içim bi tuhaf oldu..Büyüğüü küçüğü farketmiyo dayanamıyorum valla
Ay öyle bir yazmışın ki sanki ben bastım :18:
Ben çok ufak böceklerden korkmam da büyüklerden fena tırsarım.
Gece görsem hemen eşimi kaldırırım
Adam gene mi böcek diyerek uyanır zaten otamatikman
Napayım ben öldürmeye bile korkuyorum
Bir de şu çekirgeler var aman Allahım :18: :18: :18: zıp zıp zıp...
Tuti sen ne diyorsun ya
İmkanı yok ben elime felan alamam
Düşüp tahtalı köyü boylarım kalp krizinden
Sen fear factore neyim katılsana
ben öldürmemsinek sivrisinek bile öldürmem yesinler beni kamuya açığım bu cüsseyle bitmem ya
tutimi süpersinne güldüm yahu:)
Konuya gelirsek bende böcek tırsığıyım ama benim bir çeşidine karşı korkum var oda HAMAM BÖCEĞİ((((
Yavrusu,babası ne tip ve şekilde olursa olsun onları gördüğüm anda kendimden geçiyorum.Geçenlerde yeğenim sokakta hamam böceğini aldı üstüme attı ben önce ihtimal vermedim atacağına anam sonra bir baktım üstümden yere düşmez mi vallah yeğenimi sokak süpürgesiyle kovaladım
bende onları pek sevmiyorum eskiden bikaç sefer çıplak ayak üstüne basmışlığım var yanlışlıkla :18: tiksinmişim heralde missblue örümcekten korkulurmu yahuu hiçbişey yapmıyolarki ben alıyorum elime bişey yapsalar bana yaparlar neden korkuyosunki arı falan olsa neyse hoş ben arılarıda alıyorum elime
Neeeeeeeeeee üstüne basmak mı:Obende onları pek sevmiyorum eskiden bikaç sefer çıplak ayak üstüne basmışlığım var yanlışlıkla :18: tiksinmişim heralde
Ay örümcek demeyin
Bizim evde iki kapı var biri apartmana, mutfak kapısı ise bahçeye çıkıyo. Allah'm yaz geldi ya kapıyı açık bulan dalıyo içeri gece kırkayaklarla yarış yapıyorum koridorda hadi o hızlı yürüyo diye rahatsız oluyorum.
Ama örümcek yok mu bayılcak gibi oluyorum, en miniğine kadar resmen tansiyonum düşüyo, gözlerim kararıyo, tüylerim diken diken oluyo:18:
Gece 4-5 gibi de görsem babaaaaağğğğ diye çığlığı basıyorum adam bi'geliyo bit kadar şu zıplayan örümceklerden sonrası hep azar
Valla çözüm bulan bana da söylesin çünkü her yerdelerAkrep bile gördüm de gıkım çıkmadı ama şu örümcek o bacaklarını kımıldattı mııı (yazarken ürperip titreme geliyo gidiyorum ben bu konudan )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?