asiri bel agrisi ceken varmi

safzuzu

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
99
35
8
30
Selam.hamilelik yasayan arkadaslar bana yardim edin.adete 2 gun kaldi.belim kuyruk sokumu bolumu cok agriyor.ne otura.ne de yata biliyorum.ara ara da feci batmalar oluyor.boyle bir sey yasayan oldumu.acaba hamile mi kaldim.bende hic olmamiwdi boyle bel agrisi.luften yardimci olun

anladığım kadarıyla hamile olup olmadığını bilmiyorsun.hamile kalmadan önce adet dönemine yakın hafif bir ağrı olurdu.şimdi 19 haftalık hamileyim ilk başlarda feci bir bel ağrısı yaşadım.öyleki gece dönmek istediğimde kımıldayamıyordum.eşimi uyandırıyordum.eşim dönmemi sağlıyordu.şu hala çok uzun süre oturduğumda yada sırt üstü yattığımda tek başıma kalkamıyorum.

Hamile oldugumu bilmiyorum.1.8 yillik evliyim.bebek cok istiyoruz.dun gece hic uyuyamadim.cok kotiydu belim.sizde ne zamandan basladi bel agrisi?

Oturub kalkarken cok zor oluyor.dayanamiyorum.gebelik ola bilirmi.yoksa belimde bir sorunmu var acaba?

Hayirli olsun canim.inwallah bebeyini saglikli bir sekilde kucagina alirsin

belini incitecek bişey yapmış olabilir misin

belini incitecek bişey yapmış olabilir misin
Yok canim ya.bu ay yumurtlamadan sonra basladi.1 gun oldu agri.sonra gecdi.2 gun sonra yine 1 gun belim cok agridi.4-5 gundur agrimiyordu.dunden yine basladi.ama ne basladi.dayanmak zor.geceler daha zor

hamileliğin ilerleyen zamanlarında olur bu tür ağrılar gebelikten kaynaklandığını düşünmüyorum,

Rabbim hayırlısını nasip etsin

Benim goğuslerim ağırlaşmıştı hiç duymadım böyle bir şey ama başıma geldi

Nasil agirlasma ki?benim goguslerim cok agriyor.hafif sanki atewim de var.su 2 gun geceydi adet olub olmayacagini bilirdim
Goğuslerim yük olmuştu sanki hani elimden gelse kesip atıcam o derece tuta tuta geziyodum evin içinde

Canım benim hep adet öncesinde ağrım olur zaten bu konuda net bilgi veremem sana ama göğüs ağrısı acısı ağırlık hissi hamilelik belirtisi

Insallah hamileyindir.o kadar cok istiyoruzki.bu belirtiler var bende.hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…