• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşırı adet sancılarıı

mavihayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
872
1
26
Edirne
slm arkadaşlarr ben genelde adet dönemini sancılı geçiren birisiyim ağrı kesici içmeden hiçbir şey yapamam.Ama bebek istemeye başlayalı ve korumayı bırakalı ağrılarım arttı.3 aydır istiyorum ve adete 10 gün kala sancılar başlıyo kasıklarımda, adet olunca da doruğa çıkıyo.Böyle bir durum hakkında yorum yapabilrcek bnmle aynı durumda olan var mıı

benimde adetlerim sancılı oluyo fakat adet olmama 1-2 gün kala ağrılarım başlıyo veya o gün ağrım başlıyo bence bi doktora görünmende fayda var hem gebelik öncesi mutlaka doktor kontorlüne gidilmesi gerekiyo guatr tahlili smear filan yapılıyo inşallah önemli bi sorun yoktur

benimde adetlerim sancılı oluyo fakat adet olmama 1-2 gün kala ağrılarım başlıyo veya o gün ağrım başlıyo bence bi doktora görünmende fayda var hem gebelik öncesi mutlaka doktor kontorlüne gidilmesi gerekiyo guatr tahlili smear filan yapılıyo inşallah önemli bi sorun yoktur

cnm adet olmadan önce doktora gittim ultrason da baktı alttan temiz dedi.Bu ay da ramazan a denk geliyo akşamdan açık hastane bulabilirsim tiroid testi yaptıracam .Ama adet sancılarımın çogalmasına anlam veremdim

cnm adet olmadan önce doktora gittim ultrason da baktı alttan temiz dedi.Bu ay da ramazan a denk geliyo akşamdan açık hastane bulabilirsim tiroid testi yaptıracam .Ama adet sancılarımın çogalmasına anlam veremdim

smear testi yaptırdın mı bide adet sancılarının arttığınıda doktora söyledin mi bence hiç ihmal etme adet sancısı çok zor çünkü bişey çıkmıyosada eczanelerde adet sancıları için ilaçlar var onlardan kullanabilirsin

smear testi yaptırdın mı bide adet sancılarının arttığınıda doktora söyledin mi bence hiç ihmal etme adet sancısı çok zor çünkü bişey çıkmıyosada eczanelerde adet sancıları için ilaçlar var onlardan kullanabilirsin

sağol canım bn de yapacam önce bir doktora danışiim

eğer doğum kontrol hapıyla korunuyor ve doğum kontrol hapını bıraktıysanız sancılarınızın artması normal çünkü dkh düzenli kullanıldığında adet sancılarını azaltır(bırakıncada doğal olarak artar)

Bende deli gibi adet ağrısı çeken biriyim.Adet oldugum zaman gün biter işler durur çalışamaz hale gelirim.Mide bulantısı kusma, karın ağrısı resmen kabus gibi.
Ama uzun zamandan sonra ilk defa geçen ay ağrım olmadı çok hafifdi fark etmedim bile. Bunuda adetten 3 gün önce içmeye başladığım Civanperçemine bağlıyorum.Şimdide 2 kere içtim.3.yü akşam içecegim akşam sabah bekliyorum.Ağrı durumunu yazarım :):3:

Son düzenleme:
canım korunmayınca yumurta dönllenmeye falan çalışıyor bu sebeple daha çok sancılanıyorsun bende aynı durumdayım normalde çok sancılanırım ama korunmayınca iki katına çıkıyor sancım :(((

Bende deli gibi adet ağrısı çeken biriyim.Adet oldugum zaman gün biter işler durur çalışamaz hale gelirim.Mide bulantısı kusma, karın ağrısı resmen kabus gibi.
Ama uzun zamandan sonra ilk defa geçen ay ağrım olmadı çok hafifdi fark etmedim bile. Bunuda adetten 3 gün önce içmeye başladığım Civanperçemine bağlıyorum.Şimdide 2 kere içtim.3.yü akşam içecegim akşam sabah bekliyorum.Ağrı durumunu yazarım :):3:

konu sahibinin konusu böleceğim için öncelikle özür dilerim ama sormadan edemeyeceğim dikkatimi çekti ben 20 yaşındayım bekarım 10 yaşında regl oldum 10 senedir adet sancılarımdan çektiğim çileyi bir ben bilirim bir ALLAH kendimi yerden yere attığımı hastanelik olduğumu bilirim ayrıca çok aşırı kanamam olur kansızlıktan ruh gibiyim her gören hasta sanıyor artık bu durum canıma tak etti 3 sene önce doktora gittiğimde evlendiğinde düzelir bir sorunun yok dedi 6 ay doğum kontrol hapı kullanmamı önerdi kullandım iyi hoş haplar bitti bikaç aya yine aynı şeyler 4 ay önce yine doktora gittim artık evham yapmaya başlamıştım kist falan mı var diye yine temiz çıktı erken yaşta regl dördüğün için adet kanamaların çoktur ağrılarında rahim kasların çok gergin doğumdan sonra düzelir falan dedi yine 6 aylık doğum kontrol hapı tedavisine başladım 4 kutum bitti çok şükür 4 aydır çok iyiyim ağrılarım ve kanamam azaldı ama haplar bittikten sonra yine aynı duruma döneceğimi biliyorum ayrıca doğum kontrol haplarından çok korkuyorum ilerde çocuk sahibi olmamı etkiler mi diye konuyu baya dağıttım ama şu civanperçemini merak ettim bizleri bilgilendirirseniz çok sevinirim bende araştıracağım şimdiden teşekkürler

Back