Aşır yorgunluğum ve b12 ne kullanıyorsunuz

Beyrun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
904
780
Herkeslere selam.

Arkadaşlar benim yardıma ihtiyacım var bir konuda.

Benim bebeğim 2 aylık oldu, emziriyorum, arada mama takviyesi oluyor sütüm tam yetmediğinden ama hiç çözemediğim bir yorgunluk problemim var, elim kolum kalkmıyor. Doktor b12 vitamin eksikliği dedi. B12 tablet iç dedi whatsapp üzerinden. Ama hangisini içeyim söylemedi ben benexol b12 içeyim mi dedim, iç dedi. Onun prospektüsünde emzirmede içilmez yazıyor. Kendisine bana başka bir ilaç reçete edin yazdım ama, sizler b12 için bir şey kullanıyor musunuz?
Ayrıca elenatal 1 ve d vitamini içiyorum ama yorgunluğa çare bulamıyorum.
B 12 değerim ise 276 (187-883 müş referans, doktor 400lerde olmalo dedi.)
Demirim de 51 çıktı demir hapı da içmeye başladım, alt sınırı 50..
Valla yorgunluktan bebeğimle tam istediğim gibi ilgilenemiyorum hep uykum var ya....
Cevap yazanlara şimdiden çoook teşekkürler.

Merhaba
B12 için iki haftada değerinizi anında yükseğe çıkartacak vitamin, benim hamileyken kullandığım New plus B12.
Günde bir adet ağızda emilerek kullanılıyor ilk iki hafta her gün daha sonra ise iki üç günde bir kullanmanız kafi. Ben bu yazdığım şekilde kullandım tabi ki doktor tavsiyesi ile sizin gibi 200 kusurlerdeki vitamin 800 lere çıkmıştı :)) bir de en önemlisi d vitamini yorgunluk nedeni o da olabiir doğumdan iki ay sonra olcturdum hamileyken 98 olan d vitaminim 20 ye düşmüştü 😕
Sevgiler 🐤

Herbalife kadın vitamin hapı tavsiye ederim
16307846179003069719767450072678.jpg

X