- 29 Haziran 2015
- 12
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi yeniciciler
-
Canım hangi ilde olacaksın? Onu da belirt ki arkadaşlar yorum yapabilsinler? ? kizlar
Ya bu meme estetiği fiyatları geçen kış 5000 civarı idi ortalama şimdi daha çok 7000 li fiyatlara rastlıyorum ne çabuk arttı bu kadar bana mı öyle geliyorCanım hangi ilde olacaksın? Onu da belirt ki arkadaşlar yorum yapabilsinlerben Ankara'da Volkan Tayfur'a meme büyütme ameliyatı olacağım. Meme altı kesisi 7000, koltukaltı 10000 lira.
proteze zam geldi galiba canım fiyatlar bana da uçuk geliyor.Ya bu meme estetiği fiyatları geçen kış 5000 civarı idi ortalama şimdi daha çok 7000 li fiyatlara rastlıyorum ne çabuk arttı bu kadar bana mı öyle geliyor
İstanbul dayım koltukaltı yada göğüs altı kesisi ikiside olur. Para biriktiriyorum fiyat yükseldikçe ameliyat sürecim uzuyor güzel sonuçlar gördükçe hemen ameliyat olasıım geliyorproteze zam geldi galiba canım fiyatlar bana da uçuk geliyor.
bu arada o boşluk için cok fazla bişey olmaz sanırım canım ayrık meme ayrık oluyor yapısal bişey benim de ayrıktı ayrık oldu o değişmiyor ne yazık ki..hangi şehirdesin ? benim dr 7000 tl idi fiyatı istanbul da .kol altı istersen fiyat artıyor.
Fark etmez. Her yere gitmeyi dusunebilirim:) cok pahaliymis o fiyatlar ya, burnuma 13 bin verdim ben. Memelere fazla ödemek istemiyorumCanım hangi ilde olacaksın? Onu da belirt ki arkadaşlar yorum yapabilsinlerben Ankara'da Volkan Tayfur'a meme büyütme ameliyatı olacağım. Meme altı kesisi 7000, koltukaltı 10000 lira.
Canım vallahi bana bi arkadaşım önermişti, hakkında iyi yorumlar okumuş. Ilk muayene de ücretsiZmiş. Öyle gittim anliiican. Ama görüşme sırasında çok beğendim , içime sindi . Sonra bir Dr ile daha görüştüm, o da başarılı biriydi. Ama Volkan beyi seçtim, kafam karışmasın istedim.yaptığı açıklamalar çok mantıklı ve gerçekçi geldi bana. Fiyatı çok gerçekten. Yine Ankarada 6000 civarı yapan çok Dr var, onların sonuçları da başarılı.Fark etmez. Her yere gitmeyi dusunebilirim:) cok pahaliymis o fiyatlar ya, burnuma 13 bin verdim ben. Memelere fazla ödemek istemiyorumNeden o kadar pahali? populer mi o doktor?
Canım bu yıl içinde de 5000/6000 e özelde yaptıran arkadaşlar var. Aslında benim aklımdaki rakam da buydu. Ama Dr U çok beğenince, amAaaan bir kere yaptırcam , beğendiğim Dr olsun dedim. Bi de başkasına yaptırıp da bi sıkıntı yaşasaydım, Pişman olurdum Volkan hocaya yaptırmadığım için. Ha, bunda da bi sıkıntı yaşarsam NASiP dicem artıkYa bu meme estetiği fiyatları geçen kış 5000 civarı idi ortalama şimdi daha çok 7000 li fiyatlara rastlıyorum ne çabuk arttı bu kadar bana mı öyle geliyor
Çok iyi yaptın canımCanım bu yıl içinde de 5000/6000 e özelde yaptıran arkadaşlar var. Aslında benim aklımdaki rakam da buydu. Ama Dr U çok beğenince, amAaaan bir kere yaptırcam , beğendiğim Dr olsun dedim. Bi de başkasına yaptırıp da bi sıkıntı yaşasaydım, Pişman olurdum Volkan hocaya yaptırmadığım için. Ha, bunda da bi sıkıntı yaşarsam NASiP dicem artıkinşallah iyi olur.
Evet canım çok haklısınÇok iyi yaptın canıminsanın gerçekten içine sinen kişiye yaptırması çok önemli.başkasına yaptırıp ta beğenmemek psikolojik olarak çok daha yıpratır insanı.
Canım vallahi bana bi arkadaşım önermişti, hakkında iyi yorumlar okumuş. Ilk muayene de ücretsiZmiş. Öyle gittim anliiican. Ama görüşme sırasında çok beğendim , içime sindi . Sonra bir Dr ile daha görüştüm, o da başarılı biriydi. Ama Volkan beyi seçtim, kafam karışmasın istedim.yaptığı açıklamalar çok mantıklı ve gerçekçi geldi bana. Fiyatı çok gerçekten. Yine Ankarada 6000 civarı yapan çok Dr var, onların sonuçları da başarılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?