Asimetrik göğüsler için sütyen ve bikini seçimi nasıl yapılmalı

tugcenazg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
6
4
23
Boyum 155 46 kiloyum, ikisi de büyük olan ama asimetrik göğüslere sahibim ve bu yüzden çok büyük sorunlar yaşıyorum.
Sütyen almakta çok zorluk çekiyorum, bir türlü kendime göre bir sütyen bulamıyorum. Açıkçası sütyen bedenimin ne olduğunu bile bulamadım.
Yakın zamanda tatile gitmek istiyorum ama nasıl bir bikini almam gerekiyor hiçbir fikrim yok. İleride ameliyat olmak istiyorum ancak o zamana kadar rahat edebilmek istiyorum. Bu nedenle benimle aynı sorunu yaşayıp çözüm bulduysanız yardımcı olabilir misiniz?

geçen bunu bir iç çamaşır mağazası sahibi hanıma sordum bende sıkıntı yaşıyorum çünkü büyük gögüslerden dolayı bayan dedi ki gögüs altını ve üstü ölç dedi o tam bedenini verir dedi birde c kalıp olacak seninki dedi

Teşekkür ederim cevabınız için
Ben bu şekilde olctugum zaman 70 çıkıyor o zaman 70c mi olması lazım şuan 85 90 falan kullanıyorum 70 olanlara bakınca çok küçük görünüyorlar yani bilemedim hiç

Göğüsün büyüklüğünü cup ölçüsü belirler örneğin 70E sütyen 85A’dan daha büyüktür. Sayılar göğüsün hemen altından ölçerek sırt ölçünüzü verir (80-90 vs bu sadece kilo ile ilgili olan bir kısım), meme büyüklüğü ise a-b-C-d olarak ifade edilir. Ölçü tablosunu ekliyorum.

Eklentiler

• E71C2564-40C3-4441-A045-228A55B8F338.jpeg
    95,9 KB · Görüntüleme: 52
Teşekkürler

ben basık bikini üstleri tercih ediyorum sağ sol ayrı gibi değil de düz bikiniler var ya büstiyer gibi onlar. hmin balkonet modelleri de güzel oluyor çok rahatsız olursam küçük olana ekstra destek ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…