Çene Estetiği asimetri problemim (resimli)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

Pembefular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
277
152
arkadaşlar çene şeklimde bir problem var bakıyorum dudaklarım yanaklarım orantısız duruyor sağ tarafı ve sol tarafı bir değil sizce de bir problem var mı yoksa ben mi abartıyorum? nasıl bir operasyon yapıyor doktorlar böyle durumlarda?

Son düzenleme:
Selam canım. bu küçük bi sorun gibi görünsede doktora gittiğinde bu farkı sana direk anlatır açıklar zaten. Böyle bi şey için ameliyat yapmıyorlar çok daha kolay bi yöntemle düzeliyor :) hiç dert etme ve bi ortodontiste görün için rahatlar :)

çenemde ilerde veya geride değil ama bekir reyiz gibi hissediyorum kendimi yanaklarımı falanda etkileyen bu çene yapım diye düşünmeye başladım. o ufak çıkıntı beni delirtiyo. dolgu tarzı bişey mi yaparlar sizce?

evet cnm baska yolu yok
fazla kafana takma buyuk bır sorun yok bence

bende merak ettim ne yapıldığını

benim çenemde böyle sol tarafı baris daha çıkık..Çok az küçültülse dudaklarım yüzüm daha bi açılıcak sanki ama çene törpületmenin zor bi işlem olduğunu duydum.
Başka bi yöntemi varmıdır acaba..?

Sorununa cozum buldun mu bilmiyorum canim ama bende ayni sebepten cene cerrahina gittim sol cene kemiginde asinma varmis cenemi sıktıgım icin kaslar bir tarafta daha fazla kasilmis asimetri olusmus su an gece plagi kullaniyorum ameliyat lafi hic gecmedi

ben resim göremiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…