• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılarınızı nerde yaptırıyorsunuz

DIONYSOS

:) nasılım???????
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
2.243
7
316
İstanbul
mrb arkadaşlar
doğumdan önce oğlumun aşılarını taze olduğunu düşündüğümden dolayı sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyordum (sağlık ocaklarında çok gelen giden olduğu için) ama dr.umla konuştuktan sonra kararsız kaldım bana her sağlık ocaklarında jeneratör olmadığını ve her aşı öncesi çocukların muayene olması gerektiğini söyledi
sizler nerde yaptırıyorsunuz ve neden?:uhm:

ben sağlık ocağında yaptırıyorum dediğin gibi taze ve soğuk zincir olayına en cok güvendiğim yer de ondan.kendimde sağlık ocağında 3 yıl görev yaptım eğer hafta içi elektirik kesikse büyük buz akülerine konulur büyük aşı çantaları vardır ve orda dış ortam ısısına göre 2 günden 5 güne kadar saklanabilir.zaten bi kaç saatlik kesilmelerde de dolap ısısı yeterli gelir coğu zaman aşılar için.en sağlıklısı sağlık ocagı aşıları.eczaneden aldığım ve bi ton para bayıldığım o özel aşılara bile hiç güvenmiyorum cünkü dolap ısısı ayarı sürekli takipte değildir.ama sağlık ocagında takip formu var ve sürekli takip edilmesi gerek canım.

ben de sağlık ocağında yaptırıyorum
çok da memnunum
ebeler çok güzel ilgileniyorlar
boyu kilosu sağlığı ne zaman ne yedirirlir bilgilendiriyorlar
bebeğimi de sanki kendi bebekleri gibi ilgileniyor seviyorlar...

bende saglık ocagında yaptırıyorum ebeler cok ılgılı her gıdısımızde dr muayene edıyor boyuna kılosuna bakıyorlar asılarında taze olduguna ınanıyorum

ben başta sağlık ocağında yaptırdım 2 ay
ama sonra özel hastaneye gitmeye karar verdim çünkü sağlık ocağında sadece kilosuna ve boyuna bakıyolar muayene etmiyolar yani bebeğin hasta olup olmadığını kontrol etmeden aşıyı yapıyolar bu benim hiç hoşuma gitmedi ayrıca çok kalabalık oluyordu hastanede dr özel olarak ilgileniyo güzelce muayene ediyo içim artık rahat
ayrıca hem sağlık ocağına hemde özel dr götürmektense bi kere de işi hallediyorum

Ben oğluşumu kontrolleri için özel doktoruna götürüyorum.Bunun dışında her ay sağlık ocağına götürüyorum çünkü mutlaka gitmemi istiyorlar telefon ediyorlar.orada kilosuna boyuna bakılıyor,bilgi veriliyor.ben çok memnunum.ayrıca doktorumunda tavsiyesiyle aşılarımızı sağlık ocağında yaptırıyoruz..

tabiki aylık muayeneleri sağlık ocagındaki pratisyen hekimlere değil ayrıca çocuk dr larına götürülmeli.

ben de özel hastaneye gidiyorum ancak doktorumuz aşılarını sağlık ocağında yaptırmamızı söyledi,aşılarını sağlık ocağında muayenemizi hastanede oluyoruz.

özel aile hekimliği merkezinde çocuk doktorumuz var. O hem kontrolleri hem aşıyı yapıyor. sebebine gelince kontrollere zaten oraya gidiyoruz, aşıyı da orda yapıyor doktorum.

ben verem aşısı özelde yapılmıyo diye birkere ana çocuk sağlığına gitmiştim çok kalabalıktı hapşıran öksüren hepsi bi yerde bebeğim hastalık kapacak diye korktum . biz özel hastanede doktora muayene olduktan sonra aşımızı orda vurduruyoruz.

biz de aşılarımızı özel hastanede yaptırıyoruz. Kızım doğduğundan beri onu muayene eden doktorumuza gidiyoruz hem muayenesini oluyo hem de aşıları yapılıyo

aşıdan önce doktora gidiyoruz muayene oluyoruz,1-2 gün sonra da sağlık ocağında aşımızı oluyoruz

bızde saglık ocagında yaptırıyoruz asılarımızı,hatta bugun 3. karmamız oldu.cok guzel ılgılenıyorlar,boyunu kılosunu,bas cevresını tum gelısımını takıp edıyorlar,bılgılendırıyorlar.her sorumu ılgıyle cevaplıyorlar.ben cok memnunum

Back