Aşılama Aşilamaylami Tüp Bebek Ile Mi Hamiş Kaldiniz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılama ilemi tüp bebek ilemi hamiş kaldınız

• TÜP BEBEK

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    10
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar konunu aynısı varmı yokmu göremedim ankete katılırsanız sevinirim aşılama ile mi hamiş kaldını tüp bebek ilemi hadi bakalım görelim..

hadi ama hepimiz merak ediyoruzdur bu sonucu öyle değilmi

aşılama ile kaldın canım senın var mı bebıs

Bana Da Aşilama Yapildi Sonucu Bekliyorum Umarim Pozatif Cikar Olumlu Yanit Alirsam Ankette Katilacağimmmmm.

Benimde çatlatma iğnesiyle oldu 1 yıl üzerine canım.HAdi seninde iyi haberlerini bekliyoruz inşallah..

Bende Aşilamaya Start Verdim Pazartesi Yumurtalara Bakilacak Sanirim çarşambada Ilaç Tedavisine Başlanir

merhaba arkadaşlar konunu aynısı varmı yokmu göremedim ankete katılırsanız sevinirim aşılama ile mi hamiş kaldını tüp bebek ilemi hadi bakalım görelim..

şampiyoncum aferin kız sana bende düşünüyodum şu istatistiği öğrenmeyi benden önce davranmışsın benim aşılama sonucu 17 ocakta belli olcak biliyorsun o gün mutlaka gelip ankete katılcam allahın izni ile pozitif çıkarsa tabiiii dilerim bu anket uzarrrrr gider dediğin gibi bende aşılama yoluyla hamiş kalan az diye biliyorum eğer öyle değilse diğerlerine de moral oluruz böylece

selam şampiyon
ben aşılama ile hamile kaldım ve ankete oy kullandım.dilerim hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız

selam şampiyon
ben aşılama ile hamile kaldım ve ankete oy kullandım.dilerim hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız

inşallah canım saol allah bebişini sağlıkla kucağına almak nasip etsin

slm bende aşılama ile kaldım 2.si tuttu allah herkese nasip etsinnnn

slm bende aşılama ile hamile kaldım...4.aşılamam........

arkadaslar bende göbekten iğne kullanarak ve catlatma iğnesi oldum.yani asılama va tüp bebek prosedürü uygulandı ama normal ilşkiyle hamile kaldım.cok sükür asılamaya gerek duyulmadı.oğlum 3 yasına giricek.şimdi ikinci için tekrar iğne verdi dr puregon, bu iğneyi kullanna varmı ??*

arkadaslar bende göbekten iğne kullanarak ve catlatma iğnesi oldum.yani asılama va tüp bebek prosedürü uygulandı ama normal ilşkiyle hamile kaldım.cok sükür asılamaya gerek duyulmadı.oğlum 3 yasına giricek.şimdi ikinci için tekrar iğne verdi dr puregon, bu iğneyi kullanna varmı ??*

ya canım benimde geçen yıl bir arkadaşım göbekkten iğneyle yumurta geliştirip aşılamayla hamile kaldı hemde ikizlere
benim dr.klomen ve gonopen verdi ardından 2 ay çatlama iğnesiyle tedavi olum ama olmadı buayda klomen çatlama iğnesi ve 16.ocakta aşılama yapıldım iğnenin farkıne merak ediyorum
yumurtayı dahamı erken büyürüyor bana yaz canım.............:emir_bebek:

pınar80 :--ya canım benimde geçen yıl bir arkadaşım göbekkten iğneyle yumurta geliştirip aşılamayla hamile kaldı hemde ikizlere
benim dr.klomen ve gonopen verdi ardından 2 ay çatlama iğnesiyle tedavi olum ama olmadı buayda klomen çatlama iğnesi ve 16.ocakta aşılama yapıldım iğnenin farkıne merak ediyorum
yumurtayı dahamı erken büyürüyor bana yaz canım.............:emir_bebek:

huuuu kimse aşılama yada tüp yapmamışmı ya nedense tüpbebek konuları dolup taşıyor aşılama olan olana kimse hamiş deelmi ya aman normal yoldan kalında ankete katılmayın önemli deeel ama yok tedavi ile kaldıysanız istatiskleri hep beraber görelim demi yahuuuu

neo yaaaa koskoca kk da hamiş kalan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

aaaaaaaa ne ayıp ama hadi katılın ankete yazın mesajlarınızıda öğrenelim aşılamamı tüp bebek mi revaçra

X