Aşılama Aşılamayla ilgili yardım!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nevra_t

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
799
11
Bu ay ilk aşılamamı oldum ama aşılamanın 12. günü adet oldum,normalmi bilmiyorum ama asıl sorum şu kızlar burada tecrübeli birçok arkadaş var bu konularda ben 2. aşılamamı hemen ara vermeden mi yaptırsam yoksa 1 yada 2 ay ara verince herhangi bir durum olurmu karar veremiyorum lütfen biri yardımcı olsun,ne yapmalıyım?benneyaptımki

bende ardı ardına yapılması daha iii diye biliyorum.yumurtalar uyarılmaya alıştığı için ardı ardına olması daha ii

sen şu şekilde diyorsun sanırım vücut dışarıdan hormon takviyesine alışırsa daha iyi olur ama bence yumurtalar uyarılıyor ve daha bu uyarıdan kalan yumurtalar tamamen çatlamadan diğerine geçiliyor bu yüzden bence ara vermelisin
ne zaman hemen tekrar denenebilir ultrasonda yumurtalıklar normal gözlenirse hayatım

adet olmuşsun ve şuan itibariyle 3. gününü geçtiysen zaten birdahaki aya kalmıştır tedavin arkadaşım ama bence aşılamada ardışık tedavi (psikolojik olarak da hazırsan tabiii) uygulanması uygundur diye düşünüyorum .. gebelik testi gününden önce adet görmen zaten yumurtalarının çatladığını ve rahim içinde bir tutunmanın olmadığını gösteriyor onun içinara vermeden başlamalısın bence arkadaşım .Ve bu tedaviylede gebe kalamazsan bence oyalanmadan benim gibi tüp bebek yaptırmalısın...:))

arkadaşım bende ilk aşılamamı mayıs ayında oldum ve hamile kaldım.ne yazıkki bebeğimi 5 haftalıkken kaybettim.düşük yaptıktan sonraki kontrollerimde folikül kisti saptandı ve önce onu yok etmek için tedavi oldum.yarın yine kontrolüm var kistler kaybolmuştu zaten kısmetse 2.aşılam için start vericez.bakalım.görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Evet adet oldum ama dün sadece birkaç damla geldi bugün tam anlamıyla oldum sayılır,çarşamba gitmeyi düşünüyorum dr' a ,3. günüm geçmedi yani daha,aslında ben üstüste olsun istiyorumda dr'umuz bize 1,5 saat uzaklıkta gelip gitmek çok zor oluyor eşim işini gücünü bırakıyor zaten zorla götürüyorum onuda pek gönüllü gelmiyo dırdırlanarak gidip geliyoruz işte,bizi sıkan bu aslında..

Birde dr'um adet olsan bile kan testi yaptır dedi niyeyse gidip kan verdim bugün yarın alıcam sonucu...

Bence kesinlikle ara vermelisin canım. Çünkü vucut hormon alıyor. 2 ay dinlenmen lazım. Kendi doktorumun tavsiyesi bu.

Bence kesinlikle ara vermelisin canım. Çünkü vucut hormon alıyor. 2 ay dinlenmen lazım. Kendi doktorumun tavsiyesi bu.

Sağol cnm,aslında ara vermek hem istiyorum hem istemiyorum çok yoruldum artık,küstüm bir bakımada ama bir hamile yada küçük bir bebek görünce hiç ara vermiyim yaptırıyım diyorum sonra yine aynı süreç başlıcak onu düşünüyorum sıkılıyorum yarın için dr'dan randevu aldım bakalım herhangi bir problem çıkmazsa devam edicem herhalde..

Kızlar aşılamadan sonra adetleriniz nasıl oluyordu ben ped yetiştiremiyorum ya acayip kanamam var normalimidir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…